tunahn Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 39 11 Ağustos 2024 #1 Yeni Intel işlemciler sorunlu diye birkaç video gördüm ve laptop almak istiyorum. Bu işlemcide de sorun var mıdır? Ona göre alma planlarım var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
Yeni Intel işlemciler sorunlu diye birkaç video gördüm ve laptop almak istiyorum. Bu işlemcide de sorun var mıdır? Ona göre alma planlarım var.
YiğitReyz Picopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 121 11 Ağustos 2024 #2 Bu videoda anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mountain Lion Megapat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Demokratik Kongo Cumhuriyeti 11 Ağustos 2024 #3 Intel sorunlu işlemcileri liste olarak yayınlamış. Teknoseyir'in konuyla alakalı bir videosunun tam dakikasını atıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Intel sorunlu işlemcileri liste olarak yayınlamış. Teknoseyir'in konuyla alakalı bir videosunun tam dakikasını atıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Legion24 Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 Yani gönül rahatlığıyla i9 14900HX işlemcili alabilir miyiz? tunahn dedi: Yeni Intel işlemciler sorunlu diye birkaç video gördüm ve laptop almak istiyorum. Bu işlemcide de sorun var mıdır? Ona göre alma planlarım var. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende i9 14900HX işlemcili laptop almayı düşünüyorum ama işlemcilerde sorun var mı onu öğrenmeye çalışıyorum, siz öğrenebildiniz mi?
Yani gönül rahatlığıyla i9 14900HX işlemcili alabilir miyiz? tunahn dedi: Yeni Intel işlemciler sorunlu diye birkaç video gördüm ve laptop almak istiyorum. Bu işlemcide de sorun var mıdır? Ona göre alma planlarım var. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende i9 14900HX işlemcili laptop almayı düşünüyorum ama işlemcilerde sorun var mı onu öğrenmeye çalışıyorum, siz öğrenebildiniz mi?
tunahn Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 39 6 Ekim 2024 #5 Legion24 dedi: Yani gönül rahatlığıyla i9 14900HX işlemcili alabilir miyiz? Merhaba bende i9 14900HX işlemcili laptop almayı düşünüyorum ama işlemcilerde sorun var mı onu öğrenmeye çalışıyorum, siz öğrenebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Malesef pek birşey öğrenemedim fakat Mountain Lion dedi: Intel sorunlu işlemcileri liste olarak yayınlamış. Teknoseyir'in konuyla alakalı bir videosunun tam dakikasını atıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 2281709 Genişletmek için tıkla... Burada gösterilenlerde yok o yuzden sıkıntı olmayabilir
Legion24 dedi: Yani gönül rahatlığıyla i9 14900HX işlemcili alabilir miyiz? Merhaba bende i9 14900HX işlemcili laptop almayı düşünüyorum ama işlemcilerde sorun var mı onu öğrenmeye çalışıyorum, siz öğrenebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Malesef pek birşey öğrenemedim fakat Mountain Lion dedi: Intel sorunlu işlemcileri liste olarak yayınlamış. Teknoseyir'in konuyla alakalı bir videosunun tam dakikasını atıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 2281709 Genişletmek için tıkla... Burada gösterilenlerde yok o yuzden sıkıntı olmayabilir
C cromvon Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 7 Ekim 2024 #6 O liste tam değil, sıkıntılı. Microcode güncellemesi yapılmış mı, bios güncellenebiliyor mu, onlara bakmanız gerek.
O liste tam değil, sıkıntılı. Microcode güncellemesi yapılmış mı, bios güncellenebiliyor mu, onlara bakmanız gerek.