Intel 2 Duo E7500 + GTX 1050 Darboğaz ?

BerkeSinan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Berke kendi sistemimin bana yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden GTX 1050 Ti olmayan versiyonunu almak istiyorum ancak darboğaz yapacak mı onun hakkında hiç bir bilgim yok. Cevaplarsanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Berke,darboğaz muhakkak olacaktır ama yine de alabilirsin kesinlikle performansı arttırır

Evet darboğaz yapacaktır. Ancak 80-70 tlye AliExpress üzerinden alacağınız bir Xeon x5460 veya xeon e5450 sizi darboğazdan kurtarabilir. Overclock da yaparsanız tadından yenmez

Hepinize cevaplarınız için teşekkürler. Uzun zamandır Technopat' a girememiştim cevaplarınızı göremedim. Hem bu zaman aralığında Gtx 1050 üzerine soğuk bir su içip R7 240 almak zorunda kaldım.

Merhabalar;
Naçizane tavsiyem şudur ki lga 775 kullanmak yerine modlanmış bir Xeon 5450 veyahut 5440 gibi bir işlemci alman olacaktır.80-90 TL arası ücreti olucaktır.
Performansınızda cok artış olacaktır.Darboğaz derdiniz olmaz

Öneriniz için teşekkürler Kurban Bayramı'nda topladığım paranın bir kısmı ile alacam inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…