Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2022 #1 RAM 4,00GB RAM Anakart GIGABYTE GA-B75M-D3V İşlemcim i3-3240 güncel sürücüsünü yüklemek istedim. Intel® Core™ i3-3240 İşlemci (3M Önbellek, 3,40 GHz) İndirilebilir Öğeler, Sürücüler ve Yazılım | Intel buradaki bağlantıdan indirdim ve "Bu sistem yüklemek için sistem gereksinimlerini karşılamıyor" uyarısı aldım. Acaba nasıl indireceğim?
İşlemcim i3-3240 güncel sürücüsünü yüklemek istedim. Intel® Core™ i3-3240 İşlemci (3M Önbellek, 3,40 GHz) İndirilebilir Öğeler, Sürücüler ve Yazılım | Intel buradaki bağlantıdan indirdim ve "Bu sistem yüklemek için sistem gereksinimlerini karşılamıyor" uyarısı aldım. Acaba nasıl indireceğim?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.460 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 30 Ağustos 2022 #2 Intel Driver Support Asisstant'ı indirin, o otomatik bulacaktır, hangi sürücünün kurulması gerektiğine bakabilirsiniz eğer varsa.
Intel Driver Support Asisstant'ı indirin, o otomatik bulacaktır, hangi sürücünün kurulması gerektiğine bakabilirsiniz eğer varsa.
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2022 #3 Yiğitt35 dedi: Intel Driver Support Asisstant'ı indirin, o otomatik bulacaktır, hangi sürücünün kurulması gerektiğine bakabilirsiniz eğer varsa. Genişletmek için tıkla... O uygulama bende var ama indirmedi maalesef kendi elimle indirmek zorundayım. Nasıl indireceğim.
Yiğitt35 dedi: Intel Driver Support Asisstant'ı indirin, o otomatik bulacaktır, hangi sürücünün kurulması gerektiğine bakabilirsiniz eğer varsa. Genişletmek için tıkla... O uygulama bende var ama indirmedi maalesef kendi elimle indirmek zorundayım. Nasıl indireceğim.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.460 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 30 Ağustos 2022 #4 GPU-Z indirip ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bir de sayfanın İngilizce versiyonundan indirmeyi deneyin hocam, NVIDIA'da bu sorun oluyor mesela. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33]
GPU-Z indirip ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bir de sayfanın İngilizce versiyonundan indirmeyi deneyin hocam, NVIDIA'da bu sorun oluyor mesela. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33]