Erdi Vatansever Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #11 Arkadaşlar ben de R7 240 kullanıcısıyım. Şuana kadar pek sağlam oyun deneyemedim. Ama Outlast oyununu en yüksek ayarda oynadım. Portal 2 oyununu çok rahat oynuyorum. LoL denemedim ve asla denemeyeceğim. Quertas dedi: Bende yakında alacağım aynı erkan kartını. Bazı oyunlardaki performanslarını paylaşabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bu siteden inceleyebilirsiniz ; Results: BioShock Infinite - Radeon R7 240 And 250: Our Sub-$100 Gaming Card Round-Up
Arkadaşlar ben de R7 240 kullanıcısıyım. Şuana kadar pek sağlam oyun deneyemedim. Ama Outlast oyununu en yüksek ayarda oynadım. Portal 2 oyununu çok rahat oynuyorum. LoL denemedim ve asla denemeyeceğim. Quertas dedi: Bende yakında alacağım aynı erkan kartını. Bazı oyunlardaki performanslarını paylaşabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bu siteden inceleyebilirsiniz ; Results: BioShock Infinite - Radeon R7 240 And 250: Our Sub-$100 Gaming Card Round-Up