Intel 4 Series Express sistem nasıldır?

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, şehir dışındayım ve sıkıntıdan patlamak üzere olduğumdan gittim şehirde eski bir arkadaşımdan laptop (demeye bin şahit tost makinesinden hallice)ödünç aldım. LoL'de en düşük ayarlarda 40-50 FPS alıyor. Bu FPS'i nasıl 60+ üstüne çıkarabilirim? 60 olsa yeterli. Ben bu laptop ile ne oynayabilirim lütfen 8-Bit mario falan demeyin . Sistemimden uzaklarda anca bu kadar oluyor.
Şimdiden teşekkürler.

Not: 4 GB RAM'i var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylemeyin demişsiniz ama cidden Mario'luk sistem. Berbatmış.

LoL'de bir anda 60+ çıkamazsınız. Maksimum 50 alıyorsa hadi koçum yaparsın deyip 60+ yaptırtamazsınız.

Yok farkındayım sistem rezalet ama yapacağım hiçbir şey yok nerede o RTX 2060'lı sistemim. Mumla arıyorum vallaha. Genel anlamda grafik kartı bölümünden veya laptop anlamında yapılacak bir şey var mı diye merak etmiştim. Yinede sağ ollun .
Eğer ısınma sorunu varsa ısınmaya bağlı frekans düşürüyor olabilir. Eğer öyle ise termal macun değişikliği ve fan temizliği yapmalısın.

Isınma anlamında hiçbir sorun yok zaten daha az önce hiç olmazsa LoL oynayım diye yükledim ve antrenman modunda test ettim. Isınması için herhangi bir fırsat vermedim. Isınınca ne olur kim bilir .

Güç planlarından Yüksek Performans'a alabilirsiniz.
Riot Games'in sistem gereksinimleri sitesinde minimum config diye bir dosya var, indirip oyunun içine atabilirsiniz.
Çözünürlük düşürebilirsiniz.
Termal macun ve temizleme yapabilirsiniz.
Oyunun önceliğini ''Yüksek'''e ayarlayabilirsiniz.
Oyuna girmeden önce gereksiz arka plan uygulamalarını kapatabilirsiniz.

Pek yapabilecek bir şey yok. Yaparsın koçum deyin bir de.
Link yollamanız mümkün mü? İdareten 4-5 gün kurtarsın sonra kavuşuyorum evde ki bebeğime.

Sarja takılı iken performans artar mı? Laptoplardan pek anlamıyorum. Güç çektiği için performans artar falan diyorlar. Onun dışında laptop emanet çok da kurcalamak istemiyorum.

En altta game.cfg var nasıl uygulanacağıda yazılmış.
Sarja takılı iken performans artar mı? Laptoplardan pek anlamıyorum. Güç çektiği için performans artar falan diyorlar. Onun dışında laptop emanet çok da kurcalamak istemiyorum.
Artar dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…