İntel 4690K ve GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

Kasa hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz rica etsem. 500 lira vermeye değer mi yoksa Spec serisini tercih etmem dahamı mantıklı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu inceledim teşekkür ederim. Ben kullanıcıların uzun kullanımdan sonra tecrübeledikleri yorumları almak istiyorum. Zamanla fanlarda titreme ses oluyormu. Ve yukarıda ki cd rom girişlerinde ki 5.25 lik girişleri çıkarabilirmiyim

Günde 12 saatten fazla kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım. Ve fanlardan kulağını yaklaştırıp duyabileceğin ses çıkıyor. CD rom yerleri çıkıyor mu bilmiyorum. Ve şu videoyu da izle istersen. Sistem toplanırken nasıl olduğunu görürsün. Bu arada bu kadar yüksek seviye bir kasa seçmek zorunda değilsin. Sonuçta bir kasaya 400 TL vermek yerine sisteminde yükseltmeler yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bütçeni göremedim o yüzden biraz tahmini tavsiyede bulunacağım. 4000 TL'ye böyle bir sistem alacağım sana da tavsiye ederim

Anakart: MSI Z97 GAMİNG 7
Ekran Kartı: MSI GTX 970 GAMING 4G
İşlemci: INTEL CORE i5 4690K
RAM: KINGSTON SAVAGE HYPERX 16 GB (2x8)
Hard Disk: WD 3.5" 1 TB BLUE
SSD: KINGSTON HYPERX 3K 120 GB
Soğutucu: COOLER MASTER HYPER 212 EVO
Kasa: ZALMAN Z11 NEO 700W

Sinerji'den topladım. Eğer Gaming 7 fazla gelir dersen Gaming 5 alıp SSD'yi veya Hard Disk'i yükseltebilirsin

Dostum tıpatıp aynı sistemi toplamışız seninle sadece kasa olarak Zalman z3 plus var bende sana yazılan yorumları ben de dikkate alacağım . Cevaba gelirsek işlemci gayet yeterli i7 olması oyunlarda FPS yi pek fazla etkilemeyecek. Anakart olarak da gayet güzel hor kullanmadığın sürece bu sistem seni en az 10 yıl taşır derim

Eyvallah dostum Bende normalde Z3 PLUS alacaktım fakat biraz da görselliğe önem verdiğim için Z11 seçtim 10 yıl idare ederse süper olur valla

Kasa fiyat olarak pahalı ama dediğim gibi bir diğer sistemimide bu kasanın içine toplamak istiyorum. Video gayet güzel. Türkçe kaynaklı kasa incelemesi olan bir video daha varsa paylaşabilirsin ben bulamadım. Bunun dışında kasa hakkında aklımda tek kalan soru CD Rom soketlerini sökebilirmiyim sağ üstteki 2 soketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…