Intel 4770 Sistem Toplandı

Fotoğrafları atarsanız iyi olacak çok merak ettim.

Hayırlı olsun. Bu arada yükseltme yaparken H100i almanıza gerek yok, TT Contac30 veya seviyesindeki soğutucular fazlasıyla yeterli olacaktır.

Bu noktada 400-R'nin bir sıkıntısından bahsetmem gerekiyor. Üst tarafında ızgaralar olduğu için yukarıdan üzerine bir şey dökülme ihtimali var. Orada en azından 2 fan koyabilirsem, üzerini kapatmış olacağım.

Konuya resim eklerseniz iyi olacak. Tüm arkadaşlar resim eklenmesini istiyor. Çünkü hayali sistemlerden herkes çok sıkıldı. Sistemin size ait olduğuna dair, bir kaç resim ekleyiniz.

Konuya resim eklerseniz iyi olacak. Tüm arkadaşlar resim eklenmesini istiyor. Çünkü hayali sistemlerden herkes çok sıkıldı. Sistemin size ait olduğuna dair, bir kaç resim ekleyiniz.

Resim koymayı düşünmüyordum, ama çok baskı yapıyorsunuz ve bir beklenti oluştu. Biraz daha baskı yaparsanız koymak zorunda kalacağım. 
Laptop ekranına (Vaio-VPCF serisi) bu kasayı HDMI ile bağlayabilir miyim? Görüntüyü laptop ekranına nasıl yansıtabilirim?

Bir baskı da benden olsun çünkü yeni bir sistem toplayıp forumda paylaşan siz olduğunuzdan forumdaki insanlar haliyle merak ediyor. Bir de ben bir soru sormuştum toplam fiyat ne kadar tuttu diye...

Baskı diye birşey yok. 1 dakikanızı almaz. Tüm üyelerin içindeki kuşkuyu öldürmüş olursunuz. Çünkü forum'da hayali sistem toplayanlar banlanıyor. Ayrıca burada herkes sistem toplandı diye konu açıyor. Sizin fakınız resim ekleyip, topladım diye konu açan yalancılarada örnek olur. Öğle değil böyle toplanır deriz.

Bir baskı da benden olsun çünkü yeni bir sistem toplayıp forumda paylaşan siz olduğunuzdan forumdaki insanlar haliyle merak ediyor. Bir de ben bir soru sormuştum toplam fiyat ne kadar tuttu diye...

Resmi ilk mesaja ekliyorum. Fiyat 4500TL'yi buldu.

Ellerinize sağlık. Tüm oyunları hep ultra, tam ultra oynamanız dileği ile, kendi adıma resim için teşekkür ederim.

Sistem söz ile değil, böyle toplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…