burakbozbay
Centipat
Daha fazla
Aldığınız kule tipide, stok soğutucudan kötü hocam, onuda belirtiyim. O sayılarda Pin numarası olması lazım, LGA775, 1156. Sizinki LGA 1150.Elimde fotografını attıgım sogutucu var ama işlemcim 100 dereceye cıkıyor ve mavi ekran alıp kapanıyor. Bugün sogutucuyu söktüm termal macununu yenilemek için ama plastik ayağın sallandığını fark ettim. Biraz uğraştım ama tam oturmadı. 2 tane var evde ikisini de denedim olmadı. Sizden istediğim bu fotografını attığım alt plastiğin kutu içeriğinden cıkacağı bir kule tipi sogutucu önermeniz olacak evdeki plastik parçalar sallandı. Acaba anakartta mı problem vardır? Neden böyle oldu? Kule tipi sogutucu ile beraber gelecek olan parçayı taktığımda sallantı kesilir mi? Plastik ayakların üstünde 1156 775 yazıyor. Birinde birinde de 1366 15X 775 yazıyor. Ama ikisi de sallanıyor.
Eki Görüntüle 2424323
Eki Görüntüle 2424324
Intel braketleri standart diye biliyorum, özellikle DDR3 için. Doğru taktığınız halde sallanıyorsa o vida ayakları veya kendisi yamulmuş olabilir. Normalde uyumlu olmasaydı vida yerleri oturmazdı diye düşünüyorum.Sogutucunun iyi olmadıgını ben de biliyorum ama oturdugu braket cok fazla sallanıyor onu sordum size braketler uygun degil mi acaba
video yükledim hocam buyrun asıl problemim buIntel braketleri standart diye biliyorum, özellikle DDR3 için. Doğru taktığınız halde sallanıyorsa o vida ayakları veya kendisi yamulmuş olabilir. Normalde uyumlu olmasaydı vida yerleri oturmazdı diye düşünüyorum.
buyrun hocam video sallanıyor tüm ayaklarGörmek lazım video şeklinde bir paylaşımın olabilirmi. Macun yeniledikten sonra derece nasıldı.
O sogutucu pek iyi değil
Fp ve compact olarak öneriririm.Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
buyrun hocam video sallanıyor tüm ayaklarGörmek lazım video şeklinde bir paylaşımın olabilirmi. Macun yeniledikten sonra derece nasıldı.
O sogutucu pek iyi değil
Fp ve compact olarak öneriririm.Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Plastik ayaklı olduğu için yalamamı yaptı acaba? Ayaklar sağlam değil mi? Çoğunlukla takarken şahsen bükerim.video yükledim hocam buyrun asıl problemim bu
yalamalık bi olay değil bence çünkü üssteki sabitleme çivisi vida gibi değil çivi gibi sokuluyo sadecePlastik ayaklı olduğu için yalamamı yaptı acaba? Ayaklar sağlam değil mi? Çoğunlukla takarken şahsen bükerim.
Alttaki ayaklar ilk zamanlar sert oluyor, o kısımlarda plastik olduğu için bu sertliğini kaybediyor hocam zamanla. Uçlarıda kırılıyor belli bir zaman sonra, direk vidalama niye koymamış Intel anlaması zor.yalamalık bi olay değil bence çünkü üssteki sabitleme çivisi vida gibi değil çivi gibi sokuluyo sadece
ben rahatsızım hocam sallanmaması lazım ya takarım kafaya yeni sogutucu alcam bakalım ondanda olcak mı altta cıkan parçasını takarım onunAlttaki ayaklar ilk zamanlar sert oluyor, o kısımlarda plastik olduğu için bu sertliğini kaybediyor hocam zamanla. Uçlarıda kırılıyor belli bir zaman sonra, direk vidalama niye koymamış Intel anlaması zor.
Genede bu sarsıntı işlemcinin fana temasını engellememesi lazım, sonuçta milimlik bir sarsıntı var.