İntel 4790K için anakart ve soğutucu tavsiyesi

jumanjiksy

Hectopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Meslek
ACİL TIP TEKNİSYENİ
Soğutucu 200-250 civarı olabilir. Bilindik marka olsun. Performansda
anakart MSI şaşmam. 500 tl olabilir max fiyat. 2x4 Fury gaming sogutucu. Kıngston ramleri desteklemesı lazım. AMD topladıgım pc den kalan ramlar degerlendirebilirim işallah. 8gb toplam bellek.
Soğutucu ramları kapatmaması lazım. Dual kullanıcam.
Ekran kartıda msı gtx960 var. Oyun olarak nasıl pc? 120gb SSD kullanıyorum. 450-500 yazma.
Kasa olarak da zalman z3 plus kullanıyorum. O.C ile ugraşmıyorum ama 4,4 çıkarabilirim belki. Standart bir overclock.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum i7-4790k çok güçlü bir sistem. Bu sistem için sana çoğu kasanın içine monta edilebilen COOLER MASTER SEIDON 120V SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar öneriyorum. Kasanı serin tutar kasanı.Soğutucuda benim önerim bu.Çünkü hem içinde kötü gözükmüyor hem de sıvı soğutmanın başka olduğunu düşünüyorum. Anakart olarak Z97 Gaming 5 ya'da 6 kullan. Canavar gibi bir sistemin olucağını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Ram'lardede sıkıntı olucağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…