İntel 5820K ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Tamer|PRo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar toplayacağım. Size küçük bir sorum olacaktı. Arkadaşlar şimdi benim toplamak istediğim sistem :

Arkadaşlar, benim sorum şu olacaktı: Toplayacağım bilgisayar sizce nasıl, eksikleri neler yada neler fazla ? Bir de Power'ın bu kadar yüksek olması daha sonra ekleme yapabilmem içindir. RAM'leri eklemeyi unutmuşum özür dilerim. RAM'ler:

GSKILL 16GB (4x4GB) Ripjaws4 Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Ouad Kit Ram

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisten hayali mi ? Eğer hayali değilse Güç kaynağı ve kasa seçiminiz cidden çok abartılmış. Diğer bileşenler güzel.

Sisten hayali mi ? Eğer hayali değilse Güç kaynağı ve kasa seçiminiz cidden çok abartılmış. Diğer bileşenler güzel.
Sistem hayali değil, inşallah alacağım. Bir de güç kaynağını abartmış olmam ileride 1 ekran kartı daha eklersem diye. Kasa öneriniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
750W 'lık bir güç kaynağı bile o ekran kartı ile SLI yapmanızı sağlayacaktır. Kasaya gelirsek madem güzel bir şey alabilecek bütçeniz var, benim size önerilerim bunlardır;
Kasa: CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 760T FULL TOWER PENCERELİ KASA
Güç Kaynağı: COOLER MASTER V750 GOLD 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI veya CORSAIR RM SERİSİ 80PLUS GOLD 750W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

SLI konusuna gelirsek güç yetmez diye düşünüyorsunuz ya buyurun; MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... buradan sistemin kaç Watt tüketeceğine bakabilirsiniz. Ben SLI yapılacağında bile 600W 'ı geçeceğini düşünmüyorum.

İyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…