İntel 7600K CPU için fan öneri

taeborn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6600 işlemci kullanıyorum 6 ay sonra 7600k geçeceğim. Şu an stok fan kullanıyorum bu da fazla ses çıkarmasına sebep oluyor. Bu yüzden fan değiştirmeye niyetim var aklımda 2 fan var. Yine de önerebileceğiniz ses sıkıntısı yapmayacak bir fan var mı ?
Not: 10 gün içinde alacağım arkadaşlar.

Hava soğutma bulduklarım sizden de bekliyorum ya da tercih edeceğinizi yazarsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
test videosu

Sıvı soğutma bulduklarım:
Corsair Cooling Hydro Serisi H45 Watercooling
Cooler Master Seidon 120V v2

Bunlardan olmak zorunda değil arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ses kalitesi nasıl peki hocam dB değeri nedir aceba
Ses için şöyle söyliyim. Su pompası pin girişini başta cpu opt girişine takmıştım ve aşırı ses geliyordu. Fan hızı 2200 RPMlerde gözüküyordu. Asus Fan Expert 3 ile silence seçmeme rağmen hala çızırtı gibi sesler gelip duruyordu. Daha sonra su pompası girişini cha fan1 girişine taktım ve artık kontrol edebiliyorum. Asus Fan Expert 3 ile standart hızda 800-900 RPM olarak gözüküyor değerler. O kadar sessiz oldu ki güç kaynağından gelen sesi tespit edebildim. Soğutucu sesi gidince güç kaynağı sesi ortaya çıktı. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı