Intel 8250u Dizüstü bilgisayar anakartı

waterlemonhead

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bugün garip bir sorum var. Geçen günlerde bir 3D yazıcı sahibi oldum. Yaklaşık 2 ay sonra tatile çıkacağım ve bir dizüstü bilgisayarım yok. Bugün aklıma kendi dizüstü bilgisayarımı yapma fikri geldi. Kasasını kendim basacağım, RAM'ini, ekran kartını, SSD'sini bulmak kolay. Ekran ve klavye vs. eski bir laptoptan transfer edilecek. Tek sorun anakart. Intel 8250u işlemcili bir dizüstü anakartı satan bir yer biliyor musunuz? Sıfır olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona özel bir anakart öneremeyeceğim ancak alacağınız anakartın grafik birimindeki panel fleksi soketinin elinizdeki panele uygun olması gerekiyor. Eski laptopunuza ait panele uyan bir converter bulmalısınız.

Ekran kartı mobil ise eklemesi dediğin gibi kolay değil. Egpu ise kastettiğin zaten laptopluktan çıkıyor.
Klavye ve ekranlar da tak çalıştır üniversal ürünler değil yani eski makinadakileri takıp kullanamazsın. Anakartlar serviste bulunur, ikinciele düşmesi için de çok erken zaten. Özetle o iş yaş.

Benim tavsiyem mini ITX anakart üzerinden düşün ille de kendin toplamak istiyorsan ama gene de klavyeyi ve ekranı direkt kullanamazsın. LCD monitorü soyup basacağın kasaya yerleştirebilirsin, USB klavye vs. de düşünebilirsin.
Ekran kartını soğutmak ise zorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…