Intel 9100F + 1650S vs i5 9400F + RX 580

rebeca

Femtopat
Bu iki üründen birini almak istiyorum. Bütçem 4750 TL. 8 GB RAM daha ekleyeceğim. Sizce hangisini alsam daha iyi olur? Sadece Vatan Bilgisayar'dan alabilirim, kargo ile uğraşmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Oynayacağım oyunlar;
The long dark, we happy few, dishonored 2 tarzı oyunlar.

Bu iki üründen birini almak istiyorum. Bütçem 4750 TL. 8 GB RAM daha ekleyeceğim. Sizce hangisini alsam daha iyi olur? Sadece Vatan Bilgisayar'dan alabilirim, kargo ile uğraşmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Oynayacağım oyunlar;
The long dark, we happy few, dishonored 2 tarzı oyunlar.

İkiside değil. Bana kalırsa ikiside parasını hak etmeyen sistemler. Onun yerine çok daha iyi sistemler toplanabilir diye düşünüyorum. @Clarence Morrow ve @passat yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

İkisi de değil. Bana kalırsa ikisi de parasını hak etmeyen sistemler. Onun yerine çok daha iyi sistemler toplanabilir diye düşünüyorum. @Clarence Morrow ve @passat yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Çok yoğun çalışıyorum maalesef kargo ile uğraşamayacağım. Sadece Vatan'dan alabilirim. En iyisi biraz daha beklemek galiba, eğer Vatan'daki bu ürünler satılırsa belki Ryzen işlemcili sistem yaparlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı