Intel 9400F ve RTX 2060 Super reset sorunu

emrecan6556

Kilopat
Daha fazla  
Az önce CoD: Warzone oynuyordum. Herhangi bir problem yoktu. GPU sıcaklığım 81 derecelerdeydi. Birden PC kendi kendine reset attı. Ne olduğunu anlamadım. İlk defa böyle bir şey oldu.
Not: Yarım saat önce sürücümü kaldırıp tekrar yükleme yaptım. Bundan kaynaklı olabilir mi?
Sistem şu;

Intel 9400F, MSI RTX 2060 Super, OCZ 500GB M.2 SSD, 16 GB RAM

@CillianMurphy.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CoD Warzone'da mı oluyor? (Oyunla alakalı bir sıkıntı olabilir.) PSU marka ve modeliniz nedir? (Yük altındayken güç yetmediği için reset atmış olabilir.)

Sadece CoD Warzone'da mı oluyor? (Oyunla alakalı bir sıkıntı olabilir.) PSU marka ve modeliniz nedir? (Yük altındayken güç yetmediği için reset atmış olabilir.)

Evet mesela şu an GTA V oynuyorum ama sıcaklık 60'ı geçmiyor CoD'da neden böyle oluyor olabilir? Xpower 650W PSU.

Evet mesela şu an GTA V oynuyorum ama sıcaklık 60'ı geçmiyor CoD'da neden böyle oluyor olabilir? Xpower 650W PSU.
Ağır bir oyun olduğu için Ventus modeline göre normal bir sıcaklık. Xpower diye bir marka yok bir de, Xigmatek mi demek istediniz? Ayrıca oyuna tekrar geçip tekrar denediniz mi? Hata devam ediyor mu?

Ağır bir oyun olduğu için Ventus modeline göre normal bir sıcaklık. Xpower diye bir marka yok bir de, Xigmatek mi demek istediniz? Ayrıca oyuna tekrar geçip tekrar denediniz mi? Hata devam ediyor mu?

Evet pardon Xigmatek marka.
Sürücü ile alakalı olmaz. Ekran kartı çok ısınmış. Isıdan dolayı resetlemiş olabilir. Kasanın yan kapağını açıp tekrar test eder misin?

Oyuna tekrar geçip denedim yine aynı sıcaklıkları alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…