Elektrikos Yoctopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 29 Ocak 2022 #1 Soru yukarıda biliyorum gülüceksiniz ekran kartım çok eski 2009 da çıktı diye biliyorum bu ekran kartı ile mining yapabilir miyim ayda kaç gelir kazanırım mesela eterhiumla ve elektrik parası ayda kaç gelir?
Soru yukarıda biliyorum gülüceksiniz ekran kartım çok eski 2009 da çıktı diye biliyorum bu ekran kartı ile mining yapabilir miyim ayda kaç gelir kazanırım mesela eterhiumla ve elektrik parası ayda kaç gelir?
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 29 Ocak 2022 #2 Yapamazsın kanka ki o ekran kartı değil chipset.
Elektrikos Yoctopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 29 Ocak 2022 #3 İlatem dedi: Yapamazsın kanka ki o ekran kartı değil chipset. Genişletmek için tıkla... Ne demek ki chipset dostum?
İlatem dedi: Yapamazsın kanka ki o ekran kartı değil chipset. Genişletmek için tıkla... Ne demek ki chipset dostum?
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 29 Ocak 2022 #4 Elektrikos dedi: Ne demek ki chipset dostum? Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki tüm parçaların birbiri ile iletişim kurmasını sağlayan donanım.
Elektrikos dedi: Ne demek ki chipset dostum? Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki tüm parçaların birbiri ile iletişim kurmasını sağlayan donanım.
Elektrikos Yoctopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 29 Ocak 2022 #5 İlatem dedi: Anakart üzerindeki tüm parçaların birbiri ile iletişim kurmasını sağlayan donanım. Genişletmek için tıkla... Peki ya güncelleme paketi var mı bu kartın?
İlatem dedi: Anakart üzerindeki tüm parçaların birbiri ile iletişim kurmasını sağlayan donanım. Genişletmek için tıkla... Peki ya güncelleme paketi var mı bu kartın?
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 29 Ocak 2022 #6 Elektrikos dedi: Peki ya güncelleme paketi var mı bu kartın?Eki Görüntüle 1286994 Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum ama bakmakta fayda var.
Elektrikos dedi: Peki ya güncelleme paketi var mı bu kartın?Eki Görüntüle 1286994 Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum ama bakmakta fayda var.
Elektrikos Yoctopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 29 Ocak 2022 #7 İlatem dedi: Zannetmiyorum ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Dur şu sürücünün donanım kimliğini bulup arattırayım tarayıcıda.
İlatem dedi: Zannetmiyorum ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Dur şu sürücünün donanım kimliğini bulup arattırayım tarayıcıda.