kuzyy Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 CPU'mu yükseltmek istiyorum ama anakartımın kaç nesil desteklediğini bilmiyorum araştırmalarım sonuçsuz kaldı bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
CPU'mu yükseltmek istiyorum ama anakartımın kaç nesil desteklediğini bilmiyorum araştırmalarım sonuçsuz kaldı bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
melihhunal Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #2 kuzyy dedi: CPU'mu yükseltmek istiyorum ama anakartımın kaç nesil desteklediğini bilmiyorum araştırmalarım sonuçsuz kaldı bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakartının tam marka ve modelini yazar mısın internette A339 diye bir anakart bulamadım.
kuzyy dedi: CPU'mu yükseltmek istiyorum ama anakartımın kaç nesil desteklediğini bilmiyorum araştırmalarım sonuçsuz kaldı bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakartının tam marka ve modelini yazar mısın internette A339 diye bir anakart bulamadım.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 A339 diye anakart yok.