F 16 Fighting Falcon
Kilopat
- Makaleler
- 2
İşlemciyi taktım bir sorun olmadı ama biraz baskı uyguladım içimde sanki yamulmuştur gibi bir his var. Hassas mı pinleri?
Ters bir hareket yapmadıysan biraz baskıdan sorun olmaz.İşlemciyi taktım bir sorun olmadı ama biraz baskı uyguladım içimde sanki yamulmuştur gibi bir his var. Hassas mı pinleri?
Evet hassas ama ben bir kere yamultmuştum tırnağımla düzeltmiştim çalışmıştıİşlemciyi taktım bir sorun olmadı ama biraz baskı uyguladım içimde sanki yamulmuştur gibi bir his var. Hassas mı pinleri?
Çalışmasında bir sıkıntı var mı yada mavi ekran hataları alıyor musunuz? Eğer bunlar yoksa sıkıntı da yoktur.
Yamuk takmadiysaniz, baskiyi tam oturduktan sonra uyguladiysaniz sorun yok.İşlemciyi taktım bir sorun olmadı ama biraz baskı uyguladım içimde sanki yamulmuştur gibi bir his var. Hassas mı pinleri?
Ters bir hareket yapmadıysan biraz baskıdan sorun olmaz.
Yamuk takmadiysaniz, baskiyi tam oturduktan sonra uyguladiysaniz sorun yok.
Üçgeni üçgene denk getirip işlemcinin etrafındaki çentikleri anakartın işlemci yuvasındaki çentiklere oturttuysan sıkıntı olmaz. Kapafını örterken çıkan ses normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.