I iPredex Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar ucuz bir işlemci soğutma buldum fakat takılma şeyi değişik. Bu kutudan çıkanlar ile monte edebilir miyim ek malzeme almadan? Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Arkadaşlar ucuz bir işlemci soğutma buldum fakat takılma şeyi değişik. Bu kutudan çıkanlar ile monte edebilir miyim ek malzeme almadan? Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 30 Ocak 2021 #2 Anakartınız ve işlemciniz nedir? Ayrıca bu Kasa Fanı, CPU Soğutucu değil. Düzenleme:Sadece bugün altıdan fazla konu açmışsınız. Hepsi neredeyse biribiriyle aynı, mesaj sayısı falan mı kasıyorsunuz anlamadım?
Anakartınız ve işlemciniz nedir? Ayrıca bu Kasa Fanı, CPU Soğutucu değil. Düzenleme:Sadece bugün altıdan fazla konu açmışsınız. Hepsi neredeyse biribiriyle aynı, mesaj sayısı falan mı kasıyorsunuz anlamadım?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.968 Makaleler 1 Çözümler 28 30 Ocak 2021 #3 İşlemci soğutucusu değil bu. Kasa fanı. Doğru ürünü attığınıza emin misiniz? Ayrıca soket ne?
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 iPredex dedi: Arkadaşlar ucuz bir işlemci soğutma buldum fakat takılma şeyi değişik. Bu kutudan çıkanlar ile monte edebilir miyim ek malzeme almadan? Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sence hulk gerçek olabilir mi? Çift taraflı takılma yapılabiliyorsa ancak böyle bir şey mümkün.
iPredex dedi: Arkadaşlar ucuz bir işlemci soğutma buldum fakat takılma şeyi değişik. Bu kutudan çıkanlar ile monte edebilir miyim ek malzeme almadan? Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sence hulk gerçek olabilir mi? Çift taraflı takılma yapılabiliyorsa ancak böyle bir şey mümkün.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #5 Onu takabilmen için önce işlemci üzerinde bir Heatsink'e sahip olman gerek.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 30 Ocak 2021 #6 Attığınız kasa fanı, CPU soğutucu değil. Ayrıca stok fan değilse zaten soğutucular universal olur, çoğu sokete uyar yani.
Attığınız kasa fanı, CPU soğutucu değil. Ayrıca stok fan değilse zaten soğutucular universal olur, çoğu sokete uyar yani.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 30 Ocak 2021 #7 iPredex dedi: Arkadaşlar ucuz bir işlemci soğutma buldum fakat takılma şeyi değişik. Bu kutudan çıkanlar ile monte edebilir miyim ek malzeme almadan? Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu kasa fanı.
iPredex dedi: Arkadaşlar ucuz bir işlemci soğutma buldum fakat takılma şeyi değişik. Bu kutudan çıkanlar ile monte edebilir miyim ek malzeme almadan? Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu kasa fanı.
Hiko Babba Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 442 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #8 Yalnız bu kasa fanı işlemci değil.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #9 Bunu kasaya takabilirsiniz işlemciye değil. İşlemci için soğutucu olarak bunu tavsiye ederim. İşlemci Soğutucu - CPU Soğutucu - GittiGidiyor İşlemci Soğutucu çeşitleri ve fiyatları GittiGidiyor'da! İşlemci soğutucusu modellerini incelemek ve i̇şlemci soğutucu sipariş etmek için tıklayın! www.gittigidiyor.com
Bunu kasaya takabilirsiniz işlemciye değil. İşlemci için soğutucu olarak bunu tavsiye ederim. İşlemci Soğutucu - CPU Soğutucu - GittiGidiyor İşlemci Soğutucu çeşitleri ve fiyatları GittiGidiyor'da! İşlemci soğutucusu modellerini incelemek ve i̇şlemci soğutucu sipariş etmek için tıklayın! www.gittigidiyor.com
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 30 Ocak 2021 #10 Sadece bugün altıdan fazla konu açmışsınız. Hepsi neredeyse biribiriyle aynı, mesaj sayısı falan mı kasıyorsunuz anlamadım?
Sadece bugün altıdan fazla konu açmışsınız. Hepsi neredeyse biribiriyle aynı, mesaj sayısı falan mı kasıyorsunuz anlamadım?