Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 30 Ocak 2021 #11 Bu attığınız kasa fanı işlemci değil, anakart ve işlemci modelinizi belirtin.
I iPredex Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #12 Liutenant dedi: Sadece bugün altıdan fazla konu açmışsınız. Hepsi neredeyse biribiriyle aynı, mesaj sayısı falan mı kasıyorsunuz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayarımda çok fazla sorun oluşuyor onları farklı farklı anlatmaya çalışıyorum hem mesaj sayısı kasınca ne oluyor ki? Measterpo dedi: Bu attığınız kasa fanı işlemci değil, anakart ve işlemci modelinizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Intel Pentium 2.4 GHz anakart: Intel E210882.
Liutenant dedi: Sadece bugün altıdan fazla konu açmışsınız. Hepsi neredeyse biribiriyle aynı, mesaj sayısı falan mı kasıyorsunuz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayarımda çok fazla sorun oluşuyor onları farklı farklı anlatmaya çalışıyorum hem mesaj sayısı kasınca ne oluyor ki? Measterpo dedi: Bu attığınız kasa fanı işlemci değil, anakart ve işlemci modelinizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Intel Pentium 2.4 GHz anakart: Intel E210882.