İntel Anakarta Ekran Kartı Önerisi

tareBB

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar. Ben yeni ekran kartı almak istiyorum, şu anki ekran kartım R7 240 2GB ben bu ekran kartından memnunum ama çok değil değiştirmek istiyorum bunun yerine MSİ R7 370 4GB versiyonunu almak istiyorum ama anakartıma uyar mı bilmiyorum. Fakat şöyle bir sorun var anakartım gözükmüyor aşağıdaki resimdeki gibi yazılar çıkıyor.

Lütfen yardım edermisiniz şu anda GTA5'i açıyor 30-55 FPS arası alıyorum ama kasıyor yani takılıyor bunun olmaması için ne yapmalıyım? Neyi yenilemeliyim bilgisayar özellikleri aşağıda yazıyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.

Ekran Kartı:R7 240 2GB
İşlemci:İntel İ5 661

Ekran Alıntısı.PNG
hgjh.PNG
asdasddsfsd.PNG
asdasddfg.PNG
CPU.PNG
asdas.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Ram kaynaklı değil. Sisteminiz çok eskimiş ilk nesil i5'lerden. Bunun dışında ekran kartınız da giriş seviyesi. Upgrade işiniz zor açıkçası bu sisteme takılacak yeni nesil kartları işlemci besleyemez. Açıkçası sistemin ömrü dolmuş. Benim tavsiyem yeni bir sisteme geçiş yapmanız yönünde upgrade yerine.

RAM in 4GB bundan kaynaklanıyor. R7 370 alsan da kasıcaktır.

Ram'im 4GB değil ki 8 GB

Sadece Ram kaynaklı değil. Sisteminiz çok eskimiş ilk nesil i5'lerden. Bunun dışında ekran kartınız da giriş seviyesi. Upgrade işiniz zor açıkçası bu sisteme takılacak yeni nesil kartları işlemci besleyemez. Açıkçası sistemin ömrü dolmuş. Benim tavsiyem yeni bir sisteme geçiş yapmanız yönünde upgrade yerine.

Ram'im 4GB değil 8GB Ekran Alıntısı.PNG

Şimdi ben buna MSI R7 370 4Gb ekran kartı takamaz mıyım ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı