Bana yeniden 5749 TL'ye Intel Arc'a 750 ekran kartı almak istiyorum fakat kargo kısmında ürün zarar görürse ne olur açıklarsanız sevinirim ürünün linki Intel Arc A750 21P02J00BA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatı, Özellikleri - Banayeni ürün 0
bütçem yeter ama amazondada gene aynı kargo sorunları olur mu ?Bütçe yeterse RX6600 alın. 2. El olursa 6700XT bulunabilir. 0 zorunlu ve son bütçe buysa alınabilir. Kargoyu açarken videoya çekin sorun varsa iade basın.
Bütçem yeter ama amazondada gene aynı kargo sorunları olur mu?
Bütçem yeter ama amazondada gene aynı kargo sorunları olur mu?
Butceniz en fazla ne kadar? Ona gore kart onerelim kardes. Amazon iyi firma, kargo sorunu olursa ilgilenirler diye dusunuyorum. Kargodayken ekran kartinin patlayip patlamayacagi, kargo arabasinda kayip olup olmayacagini ya da elinize saglam ulasip ulasilamayacagini Allah bilir.
sanırım arc a 750 yi alabilirim banayeniden teşekkür ederimTamamen kargo firiması ve şansınıza bağlı, genelde sorun olmuyor. Kutuda sorun olabilir ama karta zarar verecek derinlikte olmuyorlar genelde.
5K 6k arası bütçem var.
Sanırım Arc'a 750'yi alabilirim banayeniden teşekkür ederim.
Elektronik: Gigabyte RX 6650 XT 6000 TL
RX6600'den ucuz, guzel fiyat. https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rx-6650-xt-eagle-radeon-8gb-ddr6-128-bit-amd-radeon-ekran-karti-p-HBCV00002LKE6P?magaza=ALEF&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.36.3 Ya birisi aldi ya da fiyati...www.technopat.net
Bedava resmen, çok iyi fiyat.