İntel Arc 750 ile R5 1600 AF sistem uyumlu mu?

Darboğaz yapmasından çok çekinmeyin. Oyununuzu mahvedecek kadar darboğaz olmaz. Ben Ryzen 3 3100 ile RX6600 kullanıyorum stok değerlerde. CS:GO ve Valorant'ta monitörümün sunduğu 165Hz değerlerine ulaşabiliyorum. AAA oyunlarda ise neredeyse darboğaza uğramadım. Ryzen 3 3100 1600 AF'den çok az önde bir işlemci. Sırf darboğaz yüzünden kartı almaktan sakınmayın ileride işlemcinizi güncellersiniz.

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum ancak B450M-H anakart, Ryzen 5 1600 AF işlemci ile uyumlu mudur, herhangi bir darboğaz, uyumsuzluk vs olur mu?

Bu ekran kartına bak bir de.

sizce hangi kartı almalıyım hocam bu bütçe civarında 1660 super düşünüyorum şuanlık?
Darboğaz yapsa da A750 almanızı tavsiye ederim. İleride işlemciyi yükseltirsiniz A750 altına düşmenizi önermem.

Darboğaz yapsa da A750 almanızı tavsiye ederim. İleride işlemciyi yükseltirsiniz A750 altına düşmenizi önermem.
Hocam peki işlemciyi en erken seneye yenileyebileceğimden dolayı bu 1 yıllık süreçte darboğaz yapması bana çok sıkıntı çıkarır mı csgo, valorant, microsoft flight, assassins creed gibi oyunlar oynuyorum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı