xMyth Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Ben İtopya'dan hazir sistem aldım Arc 750 var. Ben ekran kartı sürücülerini yüklemek istiyorum bende otomatik olarak Intel Arc Control diye bir şey geldi bu mu Driver'ı yoksa başka bir şey var mı driver olarak?
Ben İtopya'dan hazir sistem aldım Arc 750 var. Ben ekran kartı sürücülerini yüklemek istiyorum bende otomatik olarak Intel Arc Control diye bir şey geldi bu mu Driver'ı yoksa başka bir şey var mı driver olarak?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.344 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 25 Kasım 2023 #2 Intel® Arc™ Graphics Drivers Learn about the latest Intel® Arc™ Graphic drivers that will help bring your gaming experience to the next level. www.intel.com
Intel® Arc™ Graphics Drivers Learn about the latest Intel® Arc™ Graphic drivers that will help bring your gaming experience to the next level. www.intel.com
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 25 Kasım 2023 #3 Intel® Arc™ Graphics - Windows* This download installs Intel® Graphics Driver 32.0.101.8250 for Intel® Arc™ B-Series Graphics, Intel® Arc™ A-Series Graphics, and Intel® Core™ Ultra Processors with Intel® Arc™ Graphics. www.intel.com Buradan indirebilirsiniz.
Intel® Arc™ Graphics - Windows* This download installs Intel® Graphics Driver 32.0.101.8250 for Intel® Arc™ B-Series Graphics, Intel® Arc™ A-Series Graphics, and Intel® Core™ Ultra Processors with Intel® Arc™ Graphics. www.intel.com Buradan indirebilirsiniz.
xMyth Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 Bende bu var attıklarınızla aynımı ?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.344 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 25 Kasım 2023 #5 xMyth dedi: Eki Görüntüle 2030478Bende bu var attıklarınızla aynımı ? Genişletmek için tıkla... Evet.
xMyth dedi: Eki Görüntüle 2030478Bende bu var attıklarınızla aynımı ? Genişletmek için tıkla... Evet.
xMyth Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 steelumut dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben burdan renk ayarı ve özel çözünürlük oluşturma yapabiliyomuyum ?
steelumut dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben burdan renk ayarı ve özel çözünürlük oluşturma yapabiliyomuyum ?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.344 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 25 Kasım 2023 #7 xMyth dedi: Ben burdan renk ayarı ve özel çözünürlük oluşturma yapabiliyomuyum ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama burada olabilir.
xMyth dedi: Ben burdan renk ayarı ve özel çözünürlük oluşturma yapabiliyomuyum ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama burada olabilir.
xMyth Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #8 steelumut dedi: Bilmiyorum ama Eki Görüntüle 2030523 burada olabilir. Genişletmek için tıkla... Renk ayarı yapmak için uygulama varmı başka orda yok baktım.
steelumut dedi: Bilmiyorum ama Eki Görüntüle 2030523 burada olabilir. Genişletmek için tıkla... Renk ayarı yapmak için uygulama varmı başka orda yok baktım.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.344 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 25 Kasım 2023 #9 xMyth dedi: Renk ayarı yapmak için uygulama varmı başka orda yok baktım. Genişletmek için tıkla... Monitörün ayarlarından yapabilirsiniz.
xMyth dedi: Renk ayarı yapmak için uygulama varmı başka orda yok baktım. Genişletmek için tıkla... Monitörün ayarlarından yapabilirsiniz.