Intel Arc 750 vs RX6600

Bütçe
15 k pc
Yeni oyunların büyük çoğunluğunda Arc kartlar düzgün çalışıyor ama arada Dragon's Dogma 2 gibi patladıkları oyunlar da var. DX9 öncesi eski oyunları oynayacaksanız maalesef o tarafta hala pek düzgün çalışmıyorlar, eğer biraz daha iyi performans için bazı oyunları oynayamamayı göze alırsanız a750 alınabilir.

Yeni oyunların büyük çoğunluğunda Arc kartlar düzgün çalışıyor ama arada Dragon's dogma 2 gibi patladıkları oyunlar da var. DX9 öncesi eski oyunları oynayacaksanız maalesef o tarafta hala pek düzgün çalışmıyorlar, eğer biraz daha iyi performans için bazı oyunları oynayamamayı göze alırsanız A750 alınabilir.

Arkadaşa alıyoruz o Minecraft filan oynuyor zorlasan RDR 2 GTA serisi olabilir bunlarda üzmesse iyi olur.

İki kartı da test etmiş biri olarak durumu açıklayayım.

Arc750 güncel oyunlarda bariz şekilde önde fakat nostalji yapayım eski oyunları oynayayim vs. dediğinizde iş RX6600 tarafina donuyor. Güncel olarak ARC A750 kullanıyorum bir daha alacak olsam kesinlikle ARC A750 alırım.

İki kartı da test etmiş biri olarak durumu açıklayayım.

ARC750 güncel oyunlarda bariz şekilde önde fakat nostalji yapayım eski oyunları oynayayim vs. dediğinizde iş RX6600 tarafina donuyor. Güncel olarak Arc A750 kullanıyorum bir daha alacak olsam kesinlikle Arc A750 alırım.

Yeni çıkan oyunlarda grafik düşürmek istiyorsa ARC750 alsın ama 6600 de FSR3 varken 750 almak saçmalık olur.

Yeni çıkan oyunlarda grafik düşürmek istiyorsa ARC750 alsın ama 6600 de FSR3 varken 750 almak saçmalık olur.
FSR3 sadece AMD'de olan bir özellik değil ve XESS upscaling konusunda FSR'dan çok daha önde. A750 bir dönem kullandım, herhangi bir sorunu yoktu. 6600'den de güç konusunda daha güçlü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı