Fahri Abi Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1.400 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600, Palit RTX 4070 Super, XPG 2x16GB DDR5 5200-38, Adata Lite Pro 1TB, DF DC 240, Prime B650M-K Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 GamingGenTR ve Vatan Bilgisayar'dan daha ucuz durumda. İsteyenler bakabilirler. Intel Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Intel Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
GamingGenTR ve Vatan Bilgisayar'dan daha ucuz durumda. İsteyenler bakabilirler. Intel Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Intel Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 6 Mart 2023 #2 Mesut Çevik'in Intel GPU'lar hakkında güzel bir videosu var, almak isteyen olura izleyebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #3 Son sürücülerle birlikte hem A770'in hem de A750'nin performansı yükselmiş. Bence bu fiyata gayet alınabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Son sürücülerle birlikte hem A770'in hem de A750'nin performansı yükselmiş. Bence bu fiyata gayet alınabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 6 Mart 2023 #4 Nvidia ve AMD'de neye eşit bu kart?
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #5 ressh dedi: Nvidia ve AMD'de neye eşit bu kart? Genişletmek için tıkla... RX 6600 ve RTX 3060 rakibiydi. Yeni sürücülerle birlikte RX 6600 XT'yi de rahatsız etmiş. @kino ben güzel bir rekabet oluştu diye düşünüyorum.
ressh dedi: Nvidia ve AMD'de neye eşit bu kart? Genişletmek için tıkla... RX 6600 ve RTX 3060 rakibiydi. Yeni sürücülerle birlikte RX 6600 XT'yi de rahatsız etmiş. @kino ben güzel bir rekabet oluştu diye düşünüyorum.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 6 Mart 2023 #6 Uchiha Shisui dedi: RX 6600 ve RTX 3060 rakibiydi. Yeni sürücülerle birlikte RX 6600 XT'yi de rahatsız etmiş. @kino ben güzel bir rekabet oluştu diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni gelecek sürücüleri düşündüğümüz zaman güzel bir yatırım olur mu bu kart?
Uchiha Shisui dedi: RX 6600 ve RTX 3060 rakibiydi. Yeni sürücülerle birlikte RX 6600 XT'yi de rahatsız etmiş. @kino ben güzel bir rekabet oluştu diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni gelecek sürücüleri düşündüğümüz zaman güzel bir yatırım olur mu bu kart?
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #7 ressh dedi: Yeni gelecek sürücüleri düşündüğümüz zaman güzel bir yatırım olur mu bu kart? Genişletmek için tıkla... Intel'in yerinde saymadığını düşünebiliriz. Şahsen sıfırdan sistem diziyor olsam ve bu kart için bu fiyatı görsem alırdım.
ressh dedi: Yeni gelecek sürücüleri düşündüğümüz zaman güzel bir yatırım olur mu bu kart? Genişletmek için tıkla... Intel'in yerinde saymadığını düşünebiliriz. Şahsen sıfırdan sistem diziyor olsam ve bu kart için bu fiyatı görsem alırdım.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 6 Mart 2023 #8 ressh dedi: NVIDIA ve AMD'de neye eşit bu kart? Genişletmek için tıkla... 3060. ressh dedi: Yeni gelecek sürücüleri düşündüğümüz zaman güzel bir yatırım olur mu bu kart? Genişletmek için tıkla... Bence Intel'in yeni GPU'lar çıkarması beklenmeli.
ressh dedi: NVIDIA ve AMD'de neye eşit bu kart? Genişletmek için tıkla... 3060. ressh dedi: Yeni gelecek sürücüleri düşündüğümüz zaman güzel bir yatırım olur mu bu kart? Genişletmek için tıkla... Bence Intel'in yeni GPU'lar çıkarması beklenmeli.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 6 Mart 2023 #9 Denemek isteyene bedava gibi bir fiyat ancak alınır mı? Alınmaz. SHYAH dedi: Mesut Çevik'in Intel GPU'lar hakkında güzel bir videosu var, almak isteyen olura izleyebilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada Mesut Çevik'i 10 yıldır takip ederim belki ama ekran kartlarından pek anlamaz ve kart incelemeleri sponsorlu olur. Alacak arkadaşlar ona göre yola çıksınlar.
Denemek isteyene bedava gibi bir fiyat ancak alınır mı? Alınmaz. SHYAH dedi: Mesut Çevik'in Intel GPU'lar hakkında güzel bir videosu var, almak isteyen olura izleyebilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada Mesut Çevik'i 10 yıldır takip ederim belki ama ekran kartlarından pek anlamaz ve kart incelemeleri sponsorlu olur. Alacak arkadaşlar ona göre yola çıksınlar.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Mart 2023 #10 Intel işlemci +Intel ekran kartı güzel kombinasyon oluyor diyorlar. Bir sonraki seride deneyeceğim bakalım.
Intel işlemci +Intel ekran kartı güzel kombinasyon oluyor diyorlar. Bir sonraki seride deneyeceğim bakalım.