Gezgin076 Decapat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #11 Fahri hocam siteye girmek için sizin okula bağış parasını yatırmakmı gerekiyor?
Fahri Abi Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1.400 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600, Palit RTX 4070 Super, XPG 2x16GB DDR5 5200-38, Adata Lite Pro 1TB, DF DC 240, Prime B650M-K Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #12 Gezgin076 dedi: Fahri hocam siteye girmek için sizin okula bağış parasını yatırmakmı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Siz okul ücretini yatırın, yarın çocuğun elinde olur ekran kartı merak etmeyin.
Gezgin076 dedi: Fahri hocam siteye girmek için sizin okula bağış parasını yatırmakmı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Siz okul ücretini yatırın, yarın çocuğun elinde olur ekran kartı merak etmeyin.
Captain J.Sparrow Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 938 Çözümler 4 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #13 @Shahdee bence de alınmaz. Biraz zamana ihtiyaç var. Sorun çıkma durumu olabilir. Sonra uğraş dur. Ayrıca Mesut Çevik konusuna katılıyorum. Eskiden iyi bir Youtuber olabilir. Ama şimdi clickbait ve sponsora döktü işi. Bu yüzden takipten ben çıktım. Sponsorlu yayıncılar çok nadir zaten ürünün hatalarını ve sorunları söylüyor. Parayı verince sponsorlar, ürünü öve öve bitiremiyor.
@Shahdee bence de alınmaz. Biraz zamana ihtiyaç var. Sorun çıkma durumu olabilir. Sonra uğraş dur. Ayrıca Mesut Çevik konusuna katılıyorum. Eskiden iyi bir Youtuber olabilir. Ama şimdi clickbait ve sponsora döktü işi. Bu yüzden takipten ben çıktım. Sponsorlu yayıncılar çok nadir zaten ürünün hatalarını ve sorunları söylüyor. Parayı verince sponsorlar, ürünü öve öve bitiremiyor.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.206 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 6 Mart 2023 #14 Epeydir bekliyordum şu iki firma harici bir firma olsun diye rekabet gelsin artık alt orta GPU piyasası bayram etsin.
Epeydir bekliyordum şu iki firma harici bir firma olsun diye rekabet gelsin artık alt orta GPU piyasası bayram etsin.