Intel Arc A750 8 GB vs GTX 1660 6 GB

mutsuzxdd

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da dediğim gibi sizce hangisi tercih edilmeli? Yeni PC alacağım ve uygun fiyatta bu tip hazır sistemler var. Sizce ileride Intel Arc A750 driver konusunda düzelir mi, yoksa hiç risk almaya gerek yok deyip GTX 1660 mı almak mantıklı? Intel Arc A750 GTX 1660'dan daha güçlü biliyorsunuz. Ama şu anki durumu ortada çok kötü değil, çok iyi de değil. Sizce hangisi alınmalı? Beni en az 5 sene götürmesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam intel arc 750 kesinlikle. Yakında performansı artıran yeni bir driver güncellemesi getiricekler.
Bütçe belirtirseniz belki daha iyisi toplanabilir.
Adamın almak istediği ekran kartlarından bütçesi az biraz belli oluyor.

Tam bütçen nedir? Bu kartlar adam akıllı 5 sene götürmezler.

Intel ARC kesinlikle sorunlu bir kart diye biliyorum. Düzelttiler mi bilmiyorum forumda zaten çok kez karşıma çıkmıştı. Fakat bir ihtimal RX 6600 dizebilir.

Intel Arc kesinlikle sorunlu bir kart diye biliyorum. Düzelttiler mi bilmiyorum forumda zaten çok kez karşıma çıkmıştı. Fakat bir ihtimal RX 6600 dizebilir.

Sorunlu olma sebebi sürücüler sürücüler oturunca F/P sağlam bir kart olacak.

Kusura bakmayın mute vardı bütçem 12K Max 13 olabilir.

Intel Arc driver sorunlu hali bile GTX 1660 Super'i alır oyun diye oynatır. Ben olsam RX 6600 alır geçerdim.

İnternette araştırdım fakat hiç RX 6600 olan bir hazır sistem göremedim gorduklerimde cok ucuk 16 bin TL civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…