T turqtq Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 İş Intel Arc A750 alınır mı ve yanına hangi işlemci tercih edilmeli?
Juzou Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #2 Bende almayı düşünüyorum hocam vallahi.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 3 Mayıs 2023 #3 Kullanıyorum, aklınızda bir şey var ise sorabilirsiniz.
Juzou Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #4 Tesla Bobini dedi: Kullanıyorum, aklınızda bir şey var ise sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun konusunda iyi mi hocam bir de kaç watt güç kaynağı kullanıyorsunuz?
Tesla Bobini dedi: Kullanıyorum, aklınızda bir şey var ise sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun konusunda iyi mi hocam bir de kaç watt güç kaynağı kullanıyorsunuz?
srostea Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 254 3 Mayıs 2023 #5 turqtq dedi: İş Intel Arc A750 alınır mı ve yanına hangi işlemci tercih edilmeli? Genişletmek için tıkla... Yanında önereceğim işlemci yok ama işlemci olarak intel kullanmanı tavsiye ederim. İntel GPU ve CPU beraber güzel çalışırlar.
turqtq dedi: İş Intel Arc A750 alınır mı ve yanına hangi işlemci tercih edilmeli? Genişletmek için tıkla... Yanında önereceğim işlemci yok ama işlemci olarak intel kullanmanı tavsiye ederim. İntel GPU ve CPU beraber güzel çalışırlar.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 3 Mayıs 2023 #6 Juzou dedi: Oyun konusunda iyi mi hocam bir de kaç watt güç kaynağı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... RTX 3060 dengi bir kart oyun konusunda beni hiç üzmedi aktif olarak şu an Cyberpunk 2077 oynuyorum Ultra ayarda akıcı bir şekilde oynuyorum. 650W güç kaynağı var.
Juzou dedi: Oyun konusunda iyi mi hocam bir de kaç watt güç kaynağı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... RTX 3060 dengi bir kart oyun konusunda beni hiç üzmedi aktif olarak şu an Cyberpunk 2077 oynuyorum Ultra ayarda akıcı bir şekilde oynuyorum. 650W güç kaynağı var.
T turqtq Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #7 Tesla Bobini dedi: Kullanıyorum, aklınızda bir şey var ise sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Driver olarak beta ve whql var hangisini indirmeliyim anlamadım işlemcim i3-12100f
Tesla Bobini dedi: Kullanıyorum, aklınızda bir şey var ise sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Driver olarak beta ve whql var hangisini indirmeliyim anlamadım işlemcim i3-12100f
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #8 srostea dedi: Yanında önereceğim işlemci yok ama işlemci olarak intel kullanmanı tavsiye ederim. İntel GPU ve CPU beraber güzel çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Amd bir islemciye gore ne sebepten daha guzel calisiyor?
srostea dedi: Yanında önereceğim işlemci yok ama işlemci olarak intel kullanmanı tavsiye ederim. İntel GPU ve CPU beraber güzel çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Amd bir islemciye gore ne sebepten daha guzel calisiyor?
srostea Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 254 19 Mayıs 2023 #9 becy dedi: Amd bir islemciye gore ne sebepten daha guzel calisiyor? Genişletmek için tıkla... Daha güzel dediğim uyumlu çalışırlar.
becy dedi: Amd bir islemciye gore ne sebepten daha guzel calisiyor? Genişletmek için tıkla... Daha güzel dediğim uyumlu çalışırlar.
Çınar Yüksekkaya Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer kocaeli, derince Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram. Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #10 Juzou dedi: Oyun konusunda iyi mi hocam bir de kaç watt güç kaynağı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Eğer sadece oyun için alacaksınız almayın. Bu fiyata oyun performansı daha iyi kartlar var.
Juzou dedi: Oyun konusunda iyi mi hocam bir de kaç watt güç kaynağı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Eğer sadece oyun için alacaksınız almayın. Bu fiyata oyun performansı daha iyi kartlar var.