Intel Arc A750 alınır mı?

Alınır yani ben çok şaşırıyorum Intel bu piyasaya yeni yeni girmesine rağmen bazı kart modelleri NVIDIA ve AMD'yi zigzag yaparak geçiyor.

Aynı sisteme sahibim, dün kurdum sistemi. Akşam testlerini yapacağım. İstersen paylaşabilirim buradan.

Sadece PSU yükseltsen güzel olur gibi. Ben 650W kullanıyorum.

AMD öneriler hakkında şunu söyleyeceğim bence hem driver stabilizesi olarak Intel şu an daha iyi hem de sunduğu teknoloji olarak AMD 6000 serisinin üstünde eğer hala garantisi devam eden bir A750 varsa bence gönül rahatlığıyla alınabilir.

Hocam A750 kullanıcısıyım ve kardeşimin de RX6600'ü var rahatlıkla söyleyebilirim ki A750 daha güçlü. Yeni çıkan oyunlarda sorun olursa en fazla 1 2 hafta içinde sürücü güncellemesi gelip düzeltiliyor. Kontrol paneli B580 çıkışı ile düzeltildi ve Blender gibi programlar kullanıyorsanız yaklaşık 2 kat daha hızlı. 3060 için diyebileceklerim çok detaylı değil çünkü bir tek arkadaşımda var ancak onunla performansımız kapışıyor ve neredeyse aynı. O fiyata 3060 bulabilirseniz tabii 3060 alın ama yoksa A750 iyi bir kart.

Ben 12 bine hazır sistemde aldım. Hala driver kart oturmuş değil bence. Dengi Amd Rx 6600 diyebilirim. Çoğu oyunu oynadım. Cod yeni oyununda ve detroid oyununda fps düşmesi dışında sıkıntı yok gibi. 170 w kullanıyor gördüm en fazla bazı oyunlarda. 75 dereceyi görmedi. 2 saat god 2 oynarken ultra ayarlar da fsr 3 fg açık 60 80 arası aldım. Tabi bu İntel üretim olan, Sparkle olan da ısınıyor diyorlar bilmem.

Okumanı tavsiye ederim. Yazılımı AMD'den iyi diyenlere de sadece gülerim.

Yine 2.el en kötü RX6600 falan al gönlün rahat olsun. Rastgele bir oyuna girince iyi mi kötü mü performans verecek diye düşünme.

Herkes bişey diyor ama bütçen kısıtlıysa bence alınabilecek en ideal kart arc a750 dir. 5 bin tl ye alacağın rx 6600 ün ekmeği yenmiş eski kart olur 3060 al diyenlere zaten gülüyorum o paraya nerde varmış 3060?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…