Intel Arc A750 alınır mı?

Kral bir abi ya da kardeş tavsiyesi olarak diyorum B580 bile alsan darboğazdan kafayı yersin ben çok sinir oluyordum ekran kart b@k gibi diyodum aslında ekran kart gayet güzel tek sorun işlemci eğer kısa sürede islemci yeniliceksen no problem i5 13400F öneririm.

Yok kral ben rahatsız olmam ki sisteme zarar veren bir şey değil sonuçta. İşlemcimi tam performansda kullanmış olurum ne güzel

Herkes cidden hiç bilmeden boş boş konuşmuş, i3 10100'e B580 takarsan berbat bir performans alırsın, CPU overhead sıkıntısı yüzünden B580'i en minimum i5 13400 gibi bir işlemciye takılmasını öneririm. İlk Arc Serisini'de önermem, gidip temiz bir ikinci el RX 6700XT al keyfine bak, Arc serisindeki tüm kartlardan daha iyi. İleride işlemci Upgrade'i vesaire yaparsan kafan rahat olur.

Bu bütçede sıfır alma kesinlikle.

Herkes cidden hiç bilmeden boş boş konuşmuş, i3 10100'e B580 takarsan berbat bir performans alırsın, CPU overhead sıkıntısı yüzünden B580'i en minimum i5 13400 gibi bir işlemciye takılmasını öneririm. İlk Arc Serisini'de önermem, gidip temiz bir ikinci el RX 6700XT al keyfine bak, Arc serisindeki tüm kartlardan daha iyi. İleride işlemci Upgrade'i vesaire yaparsan kafan rahat olur.

Bu bütçede sıfır alma kesinlikle.

Nasıl bir berbat performans alırım bana RTX 2060 takılmış bir i3 10100 performansı verir mi vermez mi?

Nasıl bir berbat performans alırım bana RTX 2060 takılmış bir i3 10100 performansı verir mi vermez mi?
Pek bilemiyorum, ama değen bir upgrade olmayacağı kesin, R5 5600 gibi bir işlemci ile 4060'a kaybeden bir kart B580, i3 10100 gibi bir işlemci ile 3060'a falan kaybedebilir belli oyunlarda. Dediğim gibi, bu bütçede sıfır kart alınmaz, ikinci el zorunlu iyi performans istiyorsan. Birde o işlemci varken İntel ekran kartlarını unut derim.

Pek bilemiyorum, ama değen bir upgrade olmayacağı kesin, R5 5600 gibi bir işlemci ile 4060'a kaybeden bir kart B580, i3 10100 gibi bir işlemci ile 3060'a falan kaybedebilir belli oyunlarda. Dediğim gibi, bu bütçede sıfır kart alınmaz, ikinci el zorunlu iyi performans istiyorsan. Bir de o işlemci varken Intel ekran kartlarını unut derim.

Ne alınır ki bu bütçede 6700XT alsam B580'den fazla darboğaz olabilir bence

Ne alınır ki bu bütçede 6700XT alsam B580'den fazla darboğaz olabilir bence.

B580'in problemi çok farklı bir şey, 6700XT ile evet darboğaz yaşarsın, ama sıkıntı olmaz. İleride diğer parçalarına upgrade yapmak istersen çok daha rahat olursun. RTX 2060 gibi bir karttan geçmek için iyi bir seçenek. Daha ucuz bir alternatif olarak 6600 XT var. Bu arada mümkün olan en kısa sürede işlemcine güzel bir upgrade yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı