Intel Arc A750 çalışmıyor

HAN97

Centipat
Daha fazla  
Diğer bilgisayarıma Intel Arc A750 aldım ancak açtığım da monitöre tek bir çizgi geliyor, klavye mouse yanmıyor ama ekran kartı çalışıyor fanları falan dönüyor.
BIOS resetledim, güncelledim, RAM'ları denedim hiçbir türlü bilgisayar da görüntü alamadım.
Diğer bilgisayarım da denedim onda çalıştı ama onda da oyuna girince veya video açınca sistem kendini kapatıp tekrar açıyordu.
Kartın iadesi ve değişimini de kabul etmedikleri için elimde patladı ne yapmam gerek var mı bu kartın bir çözümü? 0 tertemiz kart bozuk olacağını düşünmüyorum.

Açılıp görüntü vermeyen sistem: i5 9400F - MSI - MAG B635m.
Açılıp oyunda vb kapanan sistem: i5-10400F - MSI - H510M-B

Diğer bilgisayarıma Intel Arc A750 aldım ancak açtığım da monitöre tek bir çizgi geliyor, klavye mouse yanmıyor ama ekran kartı çalışıyor fanları falan dönüyor.
BIOS resetledim, güncelledim, RAM'ları denedim hiçbir türlü bilgisayar da görüntü alamadım.
Diğer bilgisayarım da denedim onda çalıştı ama onda da oyuna girince veya video açınca sistem kendini kapatıp tekrar açıyordu.
Kartın iadesi ve değişimini de kabul etmedikleri için elimde patladı ne yapmam gerek var mı bu kartın bir çözümü? 0 tertemiz kart bozuk olacağını düşünmüyorum.

Açılıp görüntü vermeyen sistem: i5 9400F - MSI - MAG B635m.
Açılıp oyunda vb kapanan sistem: i5-10400F - MSI - H510M-B

İade veyahut değişim nasıl olurda kabul etmezler 14 gün süresince koşulsuz şartsız iade ve değişim hakkınız vardır diye biliyorum.

MediaMarkt'tan aldım, aldıktan 1 gün sonra iadeye gittim müşteri temsilcisi hiçbir türlü iade veya değişim yapamıyoruz dedi bende anlamadım
Sıfır olarak aldıysanız kesinlikle iade almaları gerekir. Temsilci sizi başından savmak için demiştir. Aldığınız yere gidip sorun. İade almaları lazım yoksa.

İade konusunda ısrarcı olucağım ama ben kartın neden çalışmadığına takıldım acaba güncel anakart ve işlemci mi istiyor benim sistem eski olduğundan mı desteklemiyor bunu merak ediyorum.

Tüm pinler takılı mı ekran kartının önündeki anakarttan gelen besleyen girişin? Bende dün aldım ve sadece 6lı pinim vardı ekran kartını besleyen (eski kartım rx580 ona yetiyormuş). Sonradan bi 8li pin daha aldım tamamen doldurdum ve öyle ekran görüntü geldi. Belki sende hepsini takmamış olabilirsin

İade konusunda ısrarcı olucağım ama ben kartın neden çalışmadığına takıldım acaba güncel anakart ve işlemci mi istiyor benim sistem eski olduğundan mı desteklemiyor bunu merak ediyorum.

Sistem özellikleri nedir? @Ss16 hocamın dediği gibi olabilir eğer bilgisayardan çok anlamıyorsanız güvendiğiniz bir bilgisayarcıda baktırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı