Intel Arc A750 driver ayarları nasıl olmalı?

Daha fazla  
RAM
Kingston fury beast 16gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
1tb toshıba P300 HDD & 250GB SEAGATE BARACUDA SSD
Ekran kartı
İNTEL ARC A750
Anakart
MSIB560 PRO-E Lga 1200 Ddr4 4800MHZ
İşlemci
İntel i3 10100f
Merhaba, 1 hafta önce güzel bir sistem topladım içinde 16 GB 3200MHz RAM Intel i3-10100F var sistemi bir abim topladı. YouTube'da performans videolarında baktığım zaman benim aldığım FPS'nin 20 fazlasını alıyorlar benim garibime gitti bu durum driver sayfasına girdiğimde bu yazıyla karşılaşıyorum ayrıca bugün AC Valhalla ve Valorant'ta oyun dondu kilitlendi hiçbir komut çalışmadı. Mecbur Power tuşundan kapatıp açtım, yardımcı olur musunuz?

3111.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba konudan bağımsız olacak biraz ama bir soru sormak istiyorum. Ekran kartından memnun musun? Bende almayı düşünüyorum da sürücü sıkıntıları, oyunlarda optimize olamıyor falan diyorlardı tecrübelerini anlatır mısın?

Hocam merhaba konudan bağımsız olacak biraz ama bir soru sormak istiyorum. Ekran kartından memnun musun? Bende almayı düşünüyorum da sürücü sıkıntıları, oyunlarda optimize olamıyor falan diyorlardı tecrübelerini anlatır mısın?
Son çıkan oyunları oynayacaksan sorun yok feci şekilde oynatıyor şöyle diyim ac valhalla da Normalde ultra da 80 fps lerde falan alıyosun Ama ac origins de 35 40 eski oyunlarda henüz performansı yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı