Intel Arc A750 FurMark'ta 90 derece

Hocam ayrıca sıvı soğutmam var 240mmlik radyatörü ön tarafta bu sıcaklık için sorun çıkartabilir deniyordu sorun bu da olabilir
Olabilir tabi ki de. Kasayı değiştir. Parçaların da genel bakımını yaparsın. On numara olur. 240MM soğutucunu da yeni alacağın kasanın üstüne takarsın.

Hocam ayrıca sıvı soğutmam var 240mmlik radyatörü ön tarafta bu sıcaklık için sorun çıkartabilir deniyordu sorun bu da olabilir

Radyatörü yukarı koyamaz mısınız? Kasa değişimi için boşuna 2K para vermenize gerek olmaz. Bir de macun değişip mis gibi kullanırsınız.

Son derece normal, endişe edilecek hiçbir şey yok.
%100 yükle sınır değerin altında ısın var, daha ne istiyorsun?
Bilip-bilmeden konuşanlara bakma sen. Şurada Intel forumunda Intel yetkilisinin cevabı var tam da bu konuda, "normal" diyor:

Hocam hem kasanın hava akışı kötü hem de Intel ekran kartlarının termal macun ve pedleri kötü.

hocam başka bir konuda 82 83 dereceye biraz fazla denmişti o yüzden konu açtım.

VRAM için o sıcaklıklar normal sayılabilir zaten. Arkadaşın çipinin sıcaklığı da 90 derece. Bahsettiğin konuya bakarsan arkadaşın çip sıcaklığı 72 dereceyken VRAM sıcaklığı 90 derece. Yani bilip bilmeden konuşanlara bakma demek yerine attığınız konuyu okuyabilirdiniz.

Ah be güzel kardeşim sen 90 derece sıcaklığı hangi referans aralığında değerlendirip neye göre yüksek diyorsun?
Var mı elinde 90 dereceye "yüksek" diyecek bir dayanak? Ha Intel normal diyor, yanlış anlama, Intel öyle söylediği için ben sana bunu soruyorum.

Tabii örnekler vereyim hocam.
referans 1
referans 2
Ki gerek bile yok. Bu havada 90 derece çalışan kart yazın en az 95 derece çalışır. Bu aralıklar da transistörler için kritik. Intel'in 90 derece ekran kartı sıcaklığına normal dediği de yok. Sizin dışınızda kimse 90 dereceye normal demez o ayrı.

Hocam şu an 2 maç FIFA attım 58 derece. Kasanın ön ve yan camını çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…