Intel Arc A750 işlemciyle oyunda drop girmesi

thaaa123456789

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
Apacer 512 gb ssd nvme m.2
Ekran kartı
İntel arc a750 8gb
Anakart
Asus dragon b450m
İşlemci
Ryzen 5 5500
Merhaba arkadaşlar geçen hafta Vatan PC'den Intel Arc A750 ekran kartı aldım 7533 TL'den 6403TL'ye düşmüş kaçırmayım dedim aldım. The Crew 2 de sorun yok şuanlık PUBG'i de 120 FPS ama drop giriyor arada NFS Heat driver uyarısı gibi bir şey verdi çok okuyamadım, bu oyunda zaten çok kastı eski 1050 Ti kartım ile aynı performans aldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar geçen hafta Vatan PC'den Intel Arc A750 ekran kartı aldım 7533 TL'den 6403TL'ye düşmüş kaçırmayım dedim aldım. The Crew 2 de sorun yok şu anlık PUBG'i de 120 FPS ama drop giriyor arada NFS Heat driver uyarısı gibi bir şey verdi çok okuyamadım, bu oyunda zaten çok kastı eski 1050 Ti kartım ile aynı performans aldı.

MSI Afterburner ile CPU ve GPU kullanımlarına baktın mı? PUBG biraz optimizasyon sorunu olan oyun, NFS Heat için bir şey diyemem. Raminiz de çok düşük, 16 GB yapabilme şansınız var mı? Bu arada kartı cidden çok uyguna almışsın, 1,5 ay önce de 6500TL'ye A580 almıştım bende. Güle güle kullanman dileğiyle.

Şahsen ben Arc A750 kullandım. Kesinlikle BIOS'tan rebar ayarını açmalısınız, oyunlarda ciddi FPS artışı sağlıyor. RAM yükselttiniz mi drop yemeniz kesilir.

Çok haklı Intel Arc için re-size bar ayarı çok önemli. Forza Horizon 4'te re-size bar açıkken 100FPS alırken, re-size bar kapalı olunca 50FPS+drop yiyordum.

MSI Afterburner ile CPU ve GPU kullanımlarına baktın mı? PUBG biraz optimizasyon sorunu olan oyun, NFS Heat için bir şey diyemem. Raminizde çok düşük, 16 GB yapabilme şansınız var mı? Bu arada kartı cidden çok uyguna almışsın, 1,5 ay önce de 6500TL'ye A580 almıştım bende. Güle güle kullanman dileğiyle.

Çok haklı Intel Arc için re-size bar ayarı çok önemli Forza Horizon 4'te re-size bar açıkken 100FPS alırken, re-size bar kapalı olunca 50FPS+drop yiyordum.

Hocam vallahi her şey bir gecede oldu daha doğrusu akşam Vatan PC de bir indirim vardı aldım sonraki gün 6403 TL'yi bırak normal fiyatına da zam gelmiş 9000TL olmuş dediklerinizi uygulayacağım sağ olun daha iyileri sizin olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı