Intel Arc A750 neden en iyisi?

Sam Drake

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 yıldır Arc A750 kullanıcısıyım. İlk PC’m olduğu için pek bilgim yoktu. Normalde 4060’lı bir sistem alacaktım; aralarında 8 bin lira fark vardı, pek önemli değildi. Fakat fiyatları benim için yüksek olduğu için 4060’lı sistemi alamadım ve şehrimdeki mağazadan Intel’li sistemi aldım.

RDR2, GoW, Uncharted 4, TLOU1, TLOU2, Spider-Man gibi başyapıt oyunları oynadım ve hepsinde müthiş bir performans aldım. Hep aklımdan şu soru geçti: “Bu ekran kartı nasıl bu kadar iyi?”

Şimdi de sizlere soruyorum: Neden bu kadar iyi bu ekran kartı? Neden bu kadar F/P? Neden “GOAT”? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. CS2 de sık sık drop sorunu, driver sorunu sahte pixeller bazen çok düşük FPS'te çalıştırması.

F/P için lafım yok ama o kadar abartılacak hiçbir ekran kartı yok bence Intel'in. Hele A750 fiyat dışı hiçbir artısı yok bence. B580 desek gene VRAM'dan öne çıkıyor mesela.

Sürücüleri güncel tutarsanız sorun çıkmaz, CS2 de drop yemiyorum, benim aklım almıyor bence abarttığım kadarı var çünkü bu saydığım yüksek sistem gereksinimli oyunları her ekran kartı kaldıramaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat performans konusunda bir süre çok iyi noktadaydı ama yazılımları hala stabil değil. Şu anda da sıfır fiyatı ile çok mantıklı olsa da bu kartı almaktansa ikinci el 3060 Ti ya da RX 6700 XT gibi bir kart almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…