Intel Arc A750 performansı için Windows 10 vs Windows 11

Kral nerenle anlıyorsun şu an veriyor demiyorum zaten vermeye başlayacak yazdım. Ve Windows 11 ilk çıktığında 10 ile oyun içinde performans farkı vardı.
Vermeye başlayacak dediğin ne zaman? Yıllar oldu Windows 11 çıkalı. İşletim sistemi değiştirerek herhangi bir artış sağlamaz. Hayal kurma kafanda. Bu tamamen bilgisayarın parçacıklarına bağlı. Kanıtlar mısın bana vermeye başlayacağı tarihi falan kaynak gönder.

Windows 11'den önce bir sürü işletim sistemi çıktı. Windows 10 gayet başarılı ve kullanışlı işletim sistemiydi. İlk çıktığında Windows 11 kadar hata vermiyordu. Windows 10'da böyle bir haber yokken Windows 11'de nasıl oluyor? Windows 11 çok mu özel işletim sistemi?

Hacı sen ne sanıyon Windows 7 ile 11'in performansının aynı olduğu mu sanıyon. Bir kaynak sana nasıl göndereyim sen Windows 11'in ilk çıktığıyla aynı performansı verdiğini mi sanıyorsun. Microsoft'un Windows 10'dan desteği çekmesinin bir sebebi de bu insanlar hala Windows 11'in oyunlarda kötü performans verdiğini düşünüyor. İnsanlar yıllarca sence neden Windows 10 da kaldı. Şu an bile oyunlarda arada 10 FPS oynar.

Hocam anlamıyorsunuz iyi sosyaller.

Vallahi Windows 11'den de sıkıldım arayüzü falan kötü geliyor Windows 10 daha iyi. Peki 14 Ekim'de bitecek desteği ne değişecek uzatılır mı sence destek?
LTSC Sürümleri 2030a kadar destek alıcak onu kullanabilirsin

LTSC sürümleri 2030a kadar destek alacak onu kullanabilirsin.

Onlarda oyunlarda FPS düşüşü oluyor driverlar falan uyumsuz.

Ya hocam şimdi benim için diyorsunuz ki FPS düşüşü olmaz tamam peki esu açın dediniz esuya kayıt olup desteğide uzatırım FSR RTX gibi teknolojileri falan kullanabiliyor muyum bu Windows 10 da çünkü görünüşü daha iyi ve Windows 11'deki gibi gereksiz eklentiler yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…