GOLDYCK Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Sistemde resizable bar açık. BIOS ayarlarından hallettim. Ancak hiçbir şekilde açık değilmiş gibi gözüküyor. Bu neden oluyordur? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Sistemde resizable bar açık. BIOS ayarlarından hallettim. Ancak hiçbir şekilde açık değilmiş gibi gözüküyor. Bu neden oluyordur?
Windows F1 Edication Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 225 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem : ROG Strix GeForce RTX 4090 Ryzen 9 7950x3d ROG Hyperion GR701 Kingston FURY Beast DDR5 Kingston FURY Renegade ASUS Rog Thor 1000P2 ROG CROSSHAIR X670E EXTREMEi Asus Tuf Gaming TF120 Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 Intel'in resmi sitesinden : Intel Support en son sürücüsünü indir.
GOLDYCK Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 Windows F1 Edication dedi: Intel'in resmi sitesinden : Intel Support en son sürücüsünü indir. Genişletmek için tıkla... En son olan ekran kartı driverı yüklü. Hatta az önce güncelledim. Lakin hiçbir değişim yok. Bios ayarlarımda 4G kısmı dahil her şeyi enable yaptım. Ancak halen aynı gözüküyor.
Windows F1 Edication dedi: Intel'in resmi sitesinden : Intel Support en son sürücüsünü indir. Genişletmek için tıkla... En son olan ekran kartı driverı yüklü. Hatta az önce güncelledim. Lakin hiçbir değişim yok. Bios ayarlarımda 4G kısmı dahil her şeyi enable yaptım. Ancak halen aynı gözüküyor.