Intel Arc A750 ReSize BAR aktifleştirme

frknadymn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ReSize BAR diye bir olay varmış, izlediğim kadarıyla BIOS menusunden aktifleştirme yapılıp CSM'i de kapatmamız gerekiyormuş. Ben bunları adım adım eksiksiz defalarca yapmama rağmen driverda hala ReSize BAR'ın aktif olmadığını gösteriyor. Anakartım BIOSTAR H410M-H, ekran kartının gereksinimlerini karşılıyor fakat ben bu olayı anlamadım neden aktif olarak kabul etmiyor.

Bahsettiginiz islemler dogru, yapilmasi gerekiyor. Cikarken kaydettiginizden eminsiniz degil mi? Hangi surucuyu kullaniyorsunuz? Guvenli modda DDU ile kaldirin, en son cikan WHQL ibareli surucuyu kurun.

Bahsettiginiz islemler dogru, yapilmasi gerekiyor. Cikarken kaydettiginizden eminsiniz degil mi? Hangi surucuyu kullaniyorsunuz? Guvenli modda DDU ile kaldirin, en son cikan WHQL ibareli surucuyu kurun.

Evet tüm işlemleri doğru yaptım. Mevcut driver sürümüm 31.0.101.4885, son çıkan WHQL sürücüsünü kurarsam sorunun çözülebileceğini sanmıyorum. Çünkü BIOS'tan yapıyorum aktifleştirmeleri ve kontrolünü de GPU-Z'den yapıyorum fakat hala durum aynı...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı