ordanello Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 RAM 32 GB 3200 MHZ G-SKILL İşlemci AMD Ryzen 5 5600 Şu an Power Boost'un 650W'lık bir PSU'sunu kullanıyorum. Power Boost iyi olmadığı için değiştireceğim sizce ne almalıyım? Ekran kartım Intel Arc a750. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025
Şu an Power Boost'un 650W'lık bir PSU'sunu kullanıyorum. Power Boost iyi olmadığı için değiştireceğim sizce ne almalıyım? Ekran kartım Intel Arc a750.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 5 Mart 2025 #2 ordanello dedi: Şu an Power Boost'un 650W'lık bir PSU'sunu kullanıyorum. Power Boost iyi olmadığı için değiştireceğim sizce ne almalıyım? Ekran kartım Intel Arc a750. Genişletmek için tıkla... Selam JoJo fani. Bu sisteme 600W kaliteli bir PSU yeterli olacaktir piyasayi pek bilmiyorum ama marka olarak Cooler Master onerebilirim cok kaliteli PSU'lari var.
ordanello dedi: Şu an Power Boost'un 650W'lık bir PSU'sunu kullanıyorum. Power Boost iyi olmadığı için değiştireceğim sizce ne almalıyım? Ekran kartım Intel Arc a750. Genişletmek için tıkla... Selam JoJo fani. Bu sisteme 600W kaliteli bir PSU yeterli olacaktir piyasayi pek bilmiyorum ama marka olarak Cooler Master onerebilirim cok kaliteli PSU'lari var.
Kaan25 Megapat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm. 5 Mart 2025 #3 ordanello dedi: Şu an Power Boost'un 650W'lık bir PSU'sunu kullanıyorum. Power Boost iyi olmadığı için değiştireceğim sizce ne almalıyım? Ekran kartım Intel Arc a750. Genişletmek için tıkla... Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
ordanello dedi: Şu an Power Boost'un 650W'lık bir PSU'sunu kullanıyorum. Power Boost iyi olmadığı için değiştireceğim sizce ne almalıyım? Ekran kartım Intel Arc a750. Genişletmek için tıkla... Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 5 Mart 2025 #4 Kaan25 dedi: Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Bence bütçe varken MSI MAG tercih edilmemeli BitFenix'in PSU'lari MSI'dan daha kaliteli diye biliyorum.
Kaan25 dedi: Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Bence bütçe varken MSI MAG tercih edilmemeli BitFenix'in PSU'lari MSI'dan daha kaliteli diye biliyorum.
Kaan25 Megapat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm. 5 Mart 2025 #5 yigit.ked dedi: Bence bütçe varken MSI MAG tercih edilmemeli BitFenix'in PSU'lari MSI'dan daha kaliteli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Senin için link atıyorum Genel Markalar 600W 80+ BPA BP-BPAB600ALNN-9R Power Supply - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar 600W 80+ BPA BP-BPAB600ALNN-9R Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ama Msi' da işini rahatlıkla görecektir arkadaşın.
yigit.ked dedi: Bence bütçe varken MSI MAG tercih edilmemeli BitFenix'in PSU'lari MSI'dan daha kaliteli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Senin için link atıyorum Genel Markalar 600W 80+ BPA BP-BPAB600ALNN-9R Power Supply - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar 600W 80+ BPA BP-BPAB600ALNN-9R Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ama Msi' da işini rahatlıkla görecektir arkadaşın.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 5 Mart 2025 #6 Kaan25 dedi: Senin için link atıyorum Genel Markalar 600W 80+ BPA BP-BPAB600ALNN-9R Power Supply - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar 600W 80+ BPA BP-BPAB600ALNN-9R Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ama MSI'da işini rahatlıkla görecektir arkadaşın. Genişletmek için tıkla... MSI da isini gorecektir tabii ki ama daha iyisini alabilecek durumu varsa daha iyisini almasini oneririm tabii kendi secimi.
Kaan25 dedi: Senin için link atıyorum Genel Markalar 600W 80+ BPA BP-BPAB600ALNN-9R Power Supply - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar 600W 80+ BPA BP-BPAB600ALNN-9R Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ama MSI'da işini rahatlıkla görecektir arkadaşın. Genişletmek için tıkla... MSI da isini gorecektir tabii ki ama daha iyisini alabilecek durumu varsa daha iyisini almasini oneririm tabii kendi secimi.
ordanello Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #7 yigit.ked dedi: MSI da isini gorecektir tabii ki ama daha iyisini alabilecek durumu varsa daha iyisini almasini oneririm tabii kendi secimi. Genişletmek için tıkla... Bugün arkadaşlarla konuşurken FSP önerdiler nasıldır?
yigit.ked dedi: MSI da isini gorecektir tabii ki ama daha iyisini alabilecek durumu varsa daha iyisini almasini oneririm tabii kendi secimi. Genişletmek için tıkla... Bugün arkadaşlarla konuşurken FSP önerdiler nasıldır?
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 12 Mart 2025 #8 ordanello dedi: Bugün arkadaşlarla konuşurken FSP önerdiler nasıldır? Genişletmek için tıkla... Çok kaliteli bir marka değil paran varsa BitFenix öneririm.
ordanello dedi: Bugün arkadaşlarla konuşurken FSP önerdiler nasıldır? Genişletmek için tıkla... Çok kaliteli bir marka değil paran varsa BitFenix öneririm.