Intel Arc A750 vs RX 6600

Haris4era

Centipat
Daha fazla  
Kartı oyun, render ve yayın amaçlı kullanacağım, benzer fiyatta farklı önerileriniz varsa onlara da bakabilirim. Genel olarak hangisi yazılım olarak daha stabil çalışır? Hangisinin Ray Tracing performansı daha iyidir ve sizin öneriniz nedir?

Sistemim: Ryzen 5 5600, A320M-K, 16 GB RAM.

İkisinin de Ray Tracing performansı çok kötüdür. Ray Tracing istiyorsanız Nvidia'dan başka alternatifiniz yok.

İkisinin de Ray Tracing performansı çok kötüdür. Ray Tracing istiyorsanız Nvidia'dan başka alternatifiniz yok.
Nvidia'ya göre daha kötü olduğunu biliyorum kendi aralarındaki farkını sormuştum.
Bana kalırsa RX 6600'ü tercih etmeni öneririm. Intel ekran kartı işinde daha yeni bu yüzden fazla güvenmiyorum açıkçası ve Intel Arc750'nin güç tüketimi RX 6600'e göre çok fazla.
Bende o konuda şüpheleniyorum ama AMD tarafındaki driver sorunları da korkutmuyor değil.
6600 Render işinde çok vasat. Intel hakkında pek veri yok ama bu iş için sadece Nvidia kart alınmalı. Premiere açmaya çalıştım ölümden beter. Aynı klasmanda 3060 var o iş görür mü emin değilim ama 3070 alırsan rahat iş yaparsın.
3060'ın sıfırları şu an 10k civarında gerçi oraya kadar çıkacaksam 4060 daha mantıklı ama 750 ve 6600 5-6k arasında arada neredeyse 2x bir fiyat farkı var sizce değer mi bu aradaki farka?

10k çıkabilirsen 4060 al ha çıkamazsan 6600 al geç.

Nvidia'ya göre daha kötü olduğunu biliyorum kendi aralarındaki farkını sormuştum.

Bende o konuda şüpheleniyorum ama AMD tarafındaki driver sorunları da korkutmuyor değil.

3060'ın sıfırları şu an 10k civarında gerçi oraya kadar çıkacaksam 4060 daha mantıklı ama 750 ve 6600 5-6k arasında arada neredeyse 2x bir fiyat farkı var sizce değer mi bu aradaki farka?
Amaç sadece oyunsa değmez ama başka işler yapacaksan değer. Ben olsam Nvidia 3060 alırım direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı