Çok iyi bir reklam, pazarlama stratejisi ve iyi bir ürün ile aslında olur fakat AMD güven konusunda da pek güvenilmeyen bir marka. O yüzden işleri zor. Yoksa bir anda piyasaya girip tüm pazarı kendine toplayan şeyler bolca var.
Kim diyor güvenileyen marka diye? Sen ve senin gibi bilgisayardan anlamayan sadece oyun amaçlı kullananlar diyor kaldı ki en güçlü konsollarda bilr (PS ve Xbox) AMD işlemci ve gpu kulanılır. AMD işlemci konusuda Intel'den iyi olduğu birçok yönü var. Ekran kartı olarak bakarsak da rtx yani ray tracing hariç AMD kartlar daha iyi fiyata daha iyi performans sunuyor o çok bahsedilen WattMan hatası da sürücü problemlerinden kaynaklı oluyor genelde.
Intel'in kartına gelecek olursak daha yeni yazılımsal olarak evet bazı sorunları var özellikle de eski oyunlarda bu sorunlar daha çok ortaya çıkıyor bir diğer konu da kendi kulvarındaki kartlara göre daha fazla güç tüketiyor önce bunları çözmesi lazım.
Fiyat olarak daha uygun olamıyor mu bu ürünler anlamıyorum ya. Pazarda yenisin, tamam iyi güzel bir ürün çıkarmışsın bence çok daha uygun olup dikkatleri üzerine çekmeliydi. 3060 performansı veriyor diye 3060 fiyatı biçmişler. Ama rekabet her zaman iyidir. Şahsen 3080 Ti gücünde kart çıkarsalar, optimizasyonu da iyi olsa tercih ederdim.
Kim diyor güvenileyen marka diye? Sen ve senin gibi bilgisayardan anlamayan sadece oyun amaçlı kullananlar diyor kaldı ki en güçlü konsollarda bilr (PS ve Xbox) AMD işlemci ve gpu kulanılır. AMD işlemci konusuda Intel'den iyi olduğu birçok yönü var. Ekran kartı olarak bakarsak da rtx yani ray tracing hariç AMD kartlar daha iyi fiyata daha iyi performans sunuyor o çok bahsedilen WattMan hatası da sürücü problemlerinden kaynaklı oluyor genelde.
Intel'in kartına gelecek olursak daha yeni yazılımsal olarak evet bazı sorunları var özellikle de eski oyunlarda bu sorunlar daha çok ortaya çıkıyor bir diğer konu da kendi kulvarındaki kartlara göre daha fazla güç tüketiyor önce bunları çözmesi lazım.
Hocam patlaya patlaya bana mı patlayasınız geldi? Halbuki çoğu konuda AMD'yi kötüleyenlere karşı AMD'yi savunmuş, F/P diye AMD'ye geçecek biriyim ben. Yani AMD güvenilmez cümlesini ben söylemiyorum. Eğer genele bakarsanız AMD'ye güvenmeyen çok fazla insan var ve benim demeye çalıştığım şey buydu zaten. Konsollarda AMD GPU kullanıldığını ve WattMan'in bir teknoloji olduğunu da biliyorum hocam bu arada. Gereksiz dost ateşi oldu bu.
Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun