Not Phantom
Hectopat
Daha fazla
Kim demiş hocam geçtiğini? Ve hangi oyunlarda siz valorant vb oyunlar oynayacağınızı söylemişsiniz çok büyük performans kaybı yaşarsınızHocam performans olarak RTX 3060'ı geçiyor fakat Türkiye'de bilinen bir kart olmadığı için araştırıyorum.
3060 ile 3060 Ti arasında çok fark var. ARC A770 yazılım işinde geride şu an. Çoğu oyunda dengesiz performanslar veriyor.Hocam performans olarak RTX 3060'ı geçiyor fakat Türkiye'de bilinen bir kart olmadığı için araştırıyorum.
Kim demiş hocam geçtiğini? Ve hangi oyunlarda siz Valorant vb oyunlar oynayacağınızı söylemişsiniz çok büyük performans kaybı yaşarsınız.
Hocam anlatamıyoruz galiba. Hala oturmamış bir kart. İşin FPS yönünden bakmaya devam ediyorsunuz hala olaya.İnternetten videolarını ve karşılaştırmalarını izlemenizi öneririm genel olarak RTX3060 la kapışıyor ve daha iyi performans veriyor.
3060 ile 3060 Ti arasında çok fark var. Arc A770 yazılım işinde geride şu an. Çoğu oyunda dengesiz performanslar veriyor.
Yayın ve render için AV1 kodu olsa da NVIDIA kadar değil.
3060 Ti'ın fiyatı iyi düşmüş. Arkadaşın attığı model kaçmaz.
Gainward RTX 3060 TI Ghost NE6306T019P2-190AB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gainward RTX 3060 TI Ghost NE6306T019P2-190AB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gainward RTX 3060 TI Ghost NE6306T019P2-190AB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 10.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İtopyadan sistem toplanmaz hocam. Fiyatlar fahiş. Gaminggen , gamegaraja bakın.İtopya'dan bilgisayar toplamayı düşünüyorum İtopya'da o fiyata 3060 serisi yok.
Bütçen nedir? Herhangi bir siteden sistem toplanmaz şu an.İtopya'dan bilgisayar toplamayı düşünüyorum İtopya'da o fiyata 3060 serisi yok.
Hocam anlatamıyoruz galiba. Hala oturmamış bir kart. İşin FPS yönünden bakmaya devam ediyorsunuz hala olaya.
Bütçen nedir? Herhangi bir siteden sistem toplanmaz şu an.
İnternetten videolarını ve karşılaştırmalarını izlemenizi öneririm genel olarak RTX3060 la kapışıyor ve daha iyi performans veriyor.
Her şey dahil 24K zorlarım hocam işlemci AMD olursa daha iyi olur.