Intel Arc A770 alınır mı?

Hocam ben zaten baktım ve önceden de söylediğim gibi DX 12 olmayan oyunlarda aşırı fazla performans kaybı oluyor örneğin CS:GO RTX 3060 ortalama 388 FPS verirken A770 234'lerde dolaşıyor.

Ben 165Hz'lık bir monitör alacağımdan 165 FPS rahat bir şekilde versin baska bir şey istemiyorum yayın acacagımdan dolayı FPS düşecek ondan dolayı bir sıkıntı var evet dediğiniz gibi yazılım ve DX9 tarafında büyük sorunları var bu sorunlar ne zaman ve nasıl düzeltirilir bilmiyorum ortalama 24K'yı zorlayacak bir bütçem var.

Sistem güzel ama bazı parçalar gereksiz pahalı gibi geldi bana ve içinde ne soğutucu ne de klavye mouse var.

Sistem güzel ama bazı parçalar gereksiz pahalı gibi geldi bana ve içinde ne soğutucu ne de klavye mouse var.

Stok soğutucuyla geliyor işlemci zaten hocam. Fiyatı düşürmek istiyorsanız da bu sistemi buldum yalnız işlemciyi Ryzen 5 5600'e ekran kartımı da 6650XT'ye yükseltin. Alpha Spear | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bir de monitör olarak Dell G2422HS'yi öneririm bu fiyat bandındaki monitörler kronik sorunlu oluyor genellikle size sıkıntı çıkartır.

Bu sistem fotoğraftaki gibi yapıp al.
24600TL tutuyor hepsi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (73).png
    214,1 KB · Görüntüleme: 51
A770 kullanıyorum i5-10400 ile, pci3.0 olmasına rağmen çok memnunum. Kartı yok oturmadı falan diyenlere aldanmayın, gayet stabil.

sistemim: i5 10400, msi b560m pro vdh wifi, 1x16gb ddr4 3.2ghz ram, samsung 970 evo plus m2., Intel arc a770 16g, 1080p 75hz ips monitorum var.

Unreal engine, adobe photoshop, Illustrator, fusion360, blender, topaz video ai gibi programları denedim ve hepsinde çok iyi sonuçlar aldım, hem arayüzler de hem de render sırasında sorun veya kasma yaşamadım.
Gta5, wow, rdr2, Hogwards Legacy, battlefield 5 ve birkaç eski oyunda denedim direktx9 ve 11 oyunları, tüm oyunları ultra rahatça oynattı, battlefield 5 yeni ışın izlemesi fps düşürüyordu, kapatarak oynadım hepsi o. Çalışmayan hangi oyun onu anlamadım l.a. noire isimli sıkıntılı oyunu bile rahatça çalıştırdı.
Şimdi last of us part1 indiriyorum onuda deneyeceğim... atıp tutmaya devam edin.

Son düzenleme:
Bu Intel alınmaz diyenler kullandıkları için mi diyor duydukları ya da tahminleri için mi diyor acaba. Son güncellemeyle DX 9 işini çözmüşler FPS'ler yükselmiş başka bir sıkıntısını duyan var mı kullanan bir kişi var mı bu kartı forumda. Bir de şunu sorayım tek sıkıntı FPS ise geçen GTX 1660 parasına Arc 750 düştü vatan bilgisayarda Şimdi bunu alsam bana CS:GO'da GTX 1660 kadar bile performans verse ya da diğer DX 9 oyunlarda yine de alınmaz mı dersiniz yani 3060 parası verip Arc 750 almıyorum GTX 1660 parası verip Arc 750 alıyorum yine de tavsiye edilmez mi?

Bana açıkçası 10k değerinde AMD ekran kartı 5000 TL'ye verselerde AMD almam. Kimsenin 2. kez yaşamak istemeyeceği saçma sapan bir durum yaşadım, üstüne titrediğim kartın bozulan çekirdeğinin faturası bana kesildi.

Intel ARC770 birçok oyun ve uygulamada sorunsuz bir deneyim sunuyor, forumlardaki fanatiklerin aşağılamalarına aldanmayın, eş değer bütçelerdeki kartlara toz yutturuyor. Benim haftalardır yaşadığım tek sorun, bir kere oyunun birisi girmedi, bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi ve bu sadece 1 kere başıma geldi. Her türlü eski yeni oyunu rahatlıkla oynatıyor.

Hogwards legacy RT ( Işın izleme) açık ve tüm ayarları ultra ayarda 60-75 FPS oynatıyor, bu ayarlarla oynamak için kaç paralık nvidia veya amd kart gerekiyormuş bir bakmanızı tavsiye ederim.

ben aldım arkadaşlar çok sorunlu 90 dereceyi görüyor bazı oyunlarda örneğin world of tanks normalken world of warships de 90 derecede sabitleniyor performans olarak wot desteklediği oyunlar arasında ancak düşük fps veriyor fhd ayarlarda bazen 70-80 fpsleri görüyor, bence henüz alınmaz, rx 6600 bile bana çokmuş onu öğrendim, kartımı iade etmeye çalışacağım detaylı bilgi isterseniz intel arc a770 hakkında technopat üzerinden burdan yazabilirsiniz.

alınmaz, i3 10105f besleyemediği için mi bilmiyorum kart çok ısınıyor 90 dereceyi görüyor, yüksek watt çekiyor, watı ayarlardan düşürdüğünüzde birden kapanıyor yada donuyor oyunun ortasında bütçeniz az ise rx 6600 al gerçekten bu kadar abartmaya gerek yokmuş onu öğrendim

Senin kartta bir sıkıntı olabilir hocam bu Intel alınmaz demek değil ama ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum normal strandart oyunlarda 60-65 derecelerde ekran kartı The Last of Us da uzun süre oynayınca da 78-80'lere geliyor 81 olduğunu görmedim. Kaldı ki 80 derece ekran kartı için kırmızı alarm değil. Bu kartı alacakların şuna dikkat etmesi gerekiyor anakartın re-size bar özelliği olması lazım o açılacak, onu açmadığın zaman oyunlarda kasmalar donmalar atmalar oluyor gerekli performans alınmıyor. O yüzden önce bunun kontrol edilmesi lazım. CS:GO'da filan veya diğer eski oyunlarda bir sıkıntı görmedim ben sadece Zula'da ekran yırtılması oluyor arada onunda bir ayarı var mıdır düzelir mi çok üstüne düşmedim onun dışında eski yeni karışık 9-10 tane oyunda bir sıkıntı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…