Intel Arc A770 ekran kartı alınır mı?

lol canavarı

Kilopat
Daha fazla  
Günümüzde, ekran kartlarının VRAM'ler artık yetersiz kalmaktadır. Bende, bunun için Intel Arc A770 almayı düşünüyorum. Ama, AMD işlemcilerle beraber çalıştığında performansı düştüğü söyleniyor, bu doğru mu? Çok fena kararsız kaldım. Aklımda RX 6600, RX 6700 RTX 3070'de var. Hangisini alsam acaba. İşlemciyi de yükseltmeyi düşünüyorum. Genellikle 1080p oyunlar için kullanacağım.
İşletim sistemim: 12 tridle Ryzen 5 3600 işlemcim var.
RAM: 16 GB Corsair.
Güç kaynağı: 600 watt Zalman.
480 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 10.000 -15.000 arası

Monitör çözünürlüğün nedir?

1080p

Ben aslında AMD ekran kart almaya yakınımda, internette çoğu kişi WattMan sorunu olduğunu söylüyor. Onun, için çok korkuyorum.

Ben aslında AMD ekran kart almaya yakınımda, internette çoğu kişi WattMan sorunu olduğunu söylüyor. Onun, için çok korkuyorum.
Evet öyle bir sorun vardi ama tekoloji iste sans isi suan nvdiada yazilmsal skıntilarla bogusuyor bunun vrami yuksek diye attim bende 3070 kullaniyorum ama 3070 vram orani can sıkiyor 2k ve 4k da soyle birseyde var cevremde 6800xt kullananda var hic watman almadilar 6000 serisinde sorunu cozduler diyorlar tabi internette rastliyanlarda var ama cogu yazilimsal

Peki MSI ekran kartlarını tavsiye eder misin kanka? MalzEme kalitesi düşük diyorlar.

Valla 2.5 senedir msi 3x ventus rtx 3070 kullaniyorum 69 dereceyi gecmedi bide kotu derler arkadasta ayni karti kullaniyor ondada ayni ama gaming x trio falan alabilirsen tabiki daha iyi ben ekran kartinda msiden sasmiyorum oyle diyim kim neye gore dusuk diyor acaba karti eline alip yeremi atiyorlar performansinda skinti yoksa ısıtmasıda iyiyse gerikalan malzemeyle isleri ne laptopmu bu ekran karti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…