Intel Arc A770 ve A750 Ekran Kartlarını Etkileyen Güvenlik Açığı Bulundu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Intel Arc A750 vs NVIDIA RTX 3060

Intel, Alchemist mimarili Arc A770 ve Arc A750 ekran kartlarını etkileyen bir güvenlik açığı keşfetti. Orta önem derecesiyle sınıflandırılan potansiyel güvenlik açığı, hizmet reddi veya bilgi ifşasına izin verebiliyor. Özellikle “güvenlik” tarafında Intel için iyi bir hafta olmadı. Yonga üreticisi, uzun listeye dayanan ve birçok işlemciyi etkileyen Downfall güvenlik açığını kısa süre önce doğruladı. Şimdi de […]

Devamı: Intel Arc A770 ve A750 Ekran Kartlarını Etkileyen Güvenlik Açığı Bulundu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Almamak için bir neden daha..

Önceden herkese öneriyor, şimdi ise her yerde gömüyorsunuz. Nedeni nedir? Problemler çözülmez veya kartı salarlar diye mi korkuyorsunuz? Bütün üreticiler en başta böyle değil miydi zaten? Sizin önerileriniz ile almıştım bu kartı.

Önceden herkese öneriyor, şimdi ise her yerde gömüyorsunuz. Nedeni nedir? Problemler çözülmez veya kartı salarlar diye mi korkuyorsunuz? Bütün üreticiler en başta böyle değil miydi zaten? Sizin önerileriniz ile almıştım bu kartı.
Kartı ilk alıp kullananlardan biriyim daha sonra sattım iyi ki satmışım. Daha geçen günlerde bu karta sahip olan kişi GTA 5'i açmak için uğraşıp durdum dedi. Nasıl övdüysem zamanında şimdi de gördüğüm her yerde almayın diyeceğim. Sadece bu forumda değil başka teknoloji forumlarında da sıkıntılı olduğu ve alınmaması gerektiği söylenmiş.

Kartı ilk alıp kullananlardan biriyim daha sonra sattım iyi ki satmışım. Daha geçen günlerde bu karta sahip olan kişi GTA 5'i açmak için uğraşıp durdum dedi. Nasıl övdüysem zamanında şimdi de gördüğüm her yerde almayın diyeceğim. Sadece bu forumda değil başka teknoloji forumlarında da sıkıntılı olduğu ve alınmaması gerektiği söylenmiş.

Tabii, sizin kararınız. Bir şey diyemem bu duruma. Ben kullanmaya devam edeceğim, henüz sıkıntı yaşamadım.

Ayrıca Detroit: Become Human destekleniyor artık 😀

Tabii, sizin kararınız. Bir şey diyemem bu duruma. Ben kullanmaya devam edeceğim, henüz sıkıntı yaşamadım.

Ayrıca Detroit: Become Human destekleniyor artık 😀
Büyük iş başarmışlar 2023 senesinde devam böyle.

Kullanmaya devam et Intel boşuna %4 pazar payı kazanmadı ayağının tozuyla. AMD'nin onca yıldan sonra geldiği yer ise %12.

Battlemage geldiğinde Intel AMD'yi geçerse iyi gülerim.

Almamak için bir neden daha..
Değil. Çözerler. İşlemcilerinde de çıktı. Bu Nvidia, Intel, AMD veya kart üretici firmalarının yazılımlarında da olabiliyor ama düzeltiyorlar. Buyurun daha 3 gün öncenin haberi;

Kullanmaya devam et Intel boşuna %4 pazar payı kazanmadı ayağının tozuyla. AMD'nin onca yıldan sonra geldiği yer ise %12.

Battlemage geldiğinde Intel AMD'yi geçerse iyi gülerim.
Bilmediğim için soruyorum tüm dünya çapında sunucu ve insanların şahsi bilgisayarlarındaki pay kaç acaba Intel ve AMD arasında hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı