İnsanlar iki üç game test videosu izleyip buraya yorum atıyorlar izledikleri videolarda Ryzen 9 işlemcilerle yapılan videolar. Bende senle aynı işlemciye sahibim hatta PBO+co yapılmış haline sahip olmama rağmen darboğazı hala çözemedim. Kendi yazdığım konuyu ve Intel desteğe yazdığım yazıyı buraya bırakıyorum yazdığım her şeyi dikkatlice okursan kartı neden almaman gerektiğini anlarsın. Onun yerine AMD'den 7600 al veya üstüne para ekle 7700XT al çok daha iyi performans alırsın.
Arkadaşlar sistemim 16 GB ram/intel Arc b580/ryzen5 5600/biostar B450M-H anakart/512gb SSD ve şu lanet kartı aldığıma pişman oldum. Kart çıkalı neredeyse 5 ay olacak ve hala driverlarda adamakıllı bir düzelme yok bu Intel'in çalışanları ne yapıyor anlam verebilmiş değilim. Geçen Detroit...
First of all, I have used DDU multiple times to uninstall and reinstall my drivers, and I did all of this in Safe Mode. Unfortunately, this did not solve my problem. When I check the application, it says I have the latest version installed. I will now download the version you provided, but...
community.intel.com
Bu kartı besleyebilmen için minimum Ryzen 7500F e ihtiyacın var o da minimumu. i5 12400F ile bile darboğaz yaşadım sen düşün artık. İnsanlar i5 12400F ile 4070 besliyor biz burada B580'in karnını doyuramıyoruz.
Bu arada açtığım konuda sadece baştaki yazıyı okuma ben yaşadığım tüm deneyimleri devamında yazdığım yanıtlarda da anlattım oraları da okumanı tavsiye ederim.