Intel Arc B580 alınır mı?

LionelHezarfen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU
Meslek
Messici
İlk çıktığı zaman almayı düşündüm fakat daha hazır olmadığını bildiğim için almadım. Güncel olarak şu an tavsiye eder misiniz? Alınır mı? Önerir misiniz, yerine başka ne alınır?
İşlemci: R5 5600
RAM: G.Skill 16 GB 3200 MHz DDR4

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ve NVIDIA gibi markalar varken Intel ekran kartı almak ne kadar doğru olur bilemem ama güvenmezdim ben bilindik piyasası olan ürünleri tercih ediniz, alınır mı? Alınır sorunu yok şu anlık ama tercih edilecek farklı modellerde mevcut diğer markaların.

Alınmaz hele hele 5600 gibi bir işlemci sende varken. Onun yerine uyguna bulursan 4060 Ti 16 GB veya muadili AMD ekran kartı al eğer AMD'lere de FSR 4 gelirse. FSR 3 hala eski AMD serisinde varsa ve hala FSR 4 gelmediyse NVIDIA al geç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle durumlar var, sıfır kanadında 7600,7600xt veya 4060 ; ikinci el kanadında 6700xt-6800xt kartlarını önerebilirim.

Gayet alınır. 21 bin liralık kart ile arasında sadece 5 FPS var. 4060 13.500 lira, B580 11.300 lira ve 4060'tan çok daha iyi performans veriyor. 4060 Ti ile arasında sadece 5 FPS var. Frame Generation diyorsanız, aç Steam'i, yaz oraya 'Lossless Scaling', orada multiframe generation bile var. 3.50 dolar veremiyor musun? NVIDIA'nın DLSS'i kadar olmasa da Intel'de de XeSS var.

Alınır en fiyat performans kart.

Herkes farklı bir şey diyor, ne yapsam bilemedim . Hala B580 almaya biraz daha sıcak bakıyorum, beklentimi karşılamazsa satışa koyma opsiyonu da var. En azından satın alıp bir süre kullanmak, denemek istiyorum.

Herkes farklı bir şey diyor, ne yapsam bilemedim . Hala B580 almaya biraz daha sıcak bakıyorum, beklentimi karşılamazsa satışa koyma opsiyonu da var. En azından satın alıp bir süre kullanmak, denemek istiyorum.

İnsanlar iki üç game test videosu izleyip buraya yorum atıyorlar izledikleri videolarda Ryzen 9 işlemcilerle yapılan videolar. Bende senle aynı işlemciye sahibim hatta PBO+co yapılmış haline sahip olmama rağmen darboğazı hala çözemedim. Kendi yazdığım konuyu ve Intel desteğe yazdığım yazıyı buraya bırakıyorum yazdığım her şeyi dikkatlice okursan kartı neden almaman gerektiğini anlarsın. Onun yerine AMD'den 7600 al veya üstüne para ekle 7700XT al çok daha iyi performans alırsın.
Bu kartı besleyebilmen için minimum Ryzen 7500F e ihtiyacın var o da minimumu. i5 12400F ile bile darboğaz yaşadım sen düşün artık. İnsanlar i5 12400F ile 4070 besliyor biz burada B580'in karnını doyuramıyoruz.
Bu arada açtığım konuda sadece baştaki yazıyı okuma ben yaşadığım tüm deneyimleri devamında yazdığım yanıtlarda da anlattım oraları da okumanı tavsiye ederim.

Yaptığın yorum tamamen bakış açımı değiştirdi hocam. Değerli vaktini ayırıp yanıt verdiğin için teşekkür ederim.

AMD ekran kartları fiyatları nedeniyle ilgimi çekti fakat eskiden AMD ekran kartı kullandığım süreçte hiç memnun değildim, sadece driver'ı durmadan çöken bir bilgisayar kullanır hale gelmiştim. 7600 XT 16 GB düşünüyorum hocam. Sizce driver çökmesi gibi sorunlar yaşar mıyım, tatmin eder mi yoksa Nvidia kısmına mı yönelmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…