can can133 Yoctopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #11 dreambullet dedi: Riva turner yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet oda yüklü msi after burner ile
dreambullet dedi: Riva turner yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet oda yüklü msi after burner ile
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #12 can can133 dedi: Evet oda yüklü msi after burner ile Genişletmek için tıkla... Riva turner üzerinde global ve programlar için Framerate limit değeri var mı? O kısmın 0 olması gerekiyor, özellikle global için.
can can133 dedi: Evet oda yüklü msi after burner ile Genişletmek için tıkla... Riva turner üzerinde global ve programlar için Framerate limit değeri var mı? O kısmın 0 olması gerekiyor, özellikle global için.
can can133 Yoctopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #13 dreambullet dedi: Riva turner üzerinde global ve programlar için Framerate limit değeri var mı? O kısmın 0 olması gerekiyor, özellikle global için. Genişletmek için tıkla... dreambullet dedi: Riva turner üzerinde global ve programlar için Framerate limit değeri var mı? O kısmın 0 olması gerekiyor, özellikle global için. Genişletmek için tıkla... Aynı resimdeki gibi Dosya Ekleri PXL_20250221_150850344.jpg 325 KB · Görüntüleme: 29
dreambullet dedi: Riva turner üzerinde global ve programlar için Framerate limit değeri var mı? O kısmın 0 olması gerekiyor, özellikle global için. Genişletmek için tıkla... dreambullet dedi: Riva turner üzerinde global ve programlar için Framerate limit değeri var mı? O kısmın 0 olması gerekiyor, özellikle global için. Genişletmek için tıkla... Aynı resimdeki gibi
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #14 can can133 dedi: Aynı resimdeki gibi Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan yükler misin?
can can133 dedi: Aynı resimdeki gibi Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan yükler misin?
can can133 Yoctopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #15 dreambullet dedi: Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan yükler misin? Genişletmek için tıkla... Sildim tamamen yükledim bu sefer bir tane oyun düzeldi en azından o nada şükür
dreambullet dedi: Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan yükler misin? Genişletmek için tıkla... Sildim tamamen yükledim bu sefer bir tane oyun düzeldi en azından o nada şükür
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 21 Şubat 2025 #16 ReBAR açık mı?
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #17 can can133 dedi: Sildim tamamen yükledim bu sefer bir tane oyun düzeldi en azından o nada şükür Genişletmek için tıkla... Hangi oyun "düzeldi"?
can can133 dedi: Sildim tamamen yükledim bu sefer bir tane oyun düzeldi en azından o nada şükür Genişletmek için tıkla... Hangi oyun "düzeldi"?
can can133 Yoctopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #18 Merdt dedi: ReBAR açık mı? Genişletmek için tıkla... İlk işim onu açmak oldu biostan dreambullet dedi: Hangi oyun "düzeldi"? Genişletmek için tıkla... Gta 5 düzeldi 190 ile 210 arası full de
Merdt dedi: ReBAR açık mı? Genişletmek için tıkla... İlk işim onu açmak oldu biostan dreambullet dedi: Hangi oyun "düzeldi"? Genişletmek için tıkla... Gta 5 düzeldi 190 ile 210 arası full de
H headshot0 Zeptopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #19 Hocam anakart harici aynı sistem oyunlarda ekran kartı kullanımım düşük baya driveri silip mi yükleyim ne yapayım 1080pde düşük fps alıyorum baya
Hocam anakart harici aynı sistem oyunlarda ekran kartı kullanımım düşük baya driveri silip mi yükleyim ne yapayım 1080pde düşük fps alıyorum baya
can can133 Yoctopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #20 headshot0 dedi: Hocam anakart harici aynı sistem oyunlarda ekran kartı kullanımım düşük baya driveri silip mi yükleyim ne yapayım 1080pde düşük fps alıyorum baya Genişletmek için tıkla... Silip yükledim tekrar grafiklerdenn tekrar VSycn kapalı konumda Düşük gecikme modu acık+hızlandırma ya aldım tamam Bostancı da R-bar acık olması gerek
headshot0 dedi: Hocam anakart harici aynı sistem oyunlarda ekran kartı kullanımım düşük baya driveri silip mi yükleyim ne yapayım 1080pde düşük fps alıyorum baya Genişletmek için tıkla... Silip yükledim tekrar grafiklerdenn tekrar VSycn kapalı konumda Düşük gecikme modu acık+hızlandırma ya aldım tamam Bostancı da R-bar acık olması gerek