Intel Arc B580 nasıldır?

Doğrudur hocam ben de RGB çok sevmeyen biriyim. O yüzden standart sürüm tercih edicem sanırım

Doğrudur hocam ben de RGB çok sevmeyen biriyim. O yüzden standart sürüm tercih edeceğim sanırım.

En güzeli hocam bence sadesi ha belli olmaz 2 gün sonra ASUS ProArt modelini yapar onunda vallahi bir şey diyemem ama pek sanmıyorum ASUS'un bir dahaki seneye kadar Intel ile ilgili bir ekran kartına bir tasarım ve yatırım yapacağını.

Çok zor ihtimal hocam. Asus 2 büyük şirketten şaşmaz gibime geliyor. Daha çok satma opsiyonu oluyor.

İ3 7100 gtx 1060 kullanıyorum. Sistemimi yükseltmek istiyordum.
Rtx 4060 a karar vermiştim. Bunun için h610m anakart ve i5 12400f sipariş ettim bugün elime ulaştı.

İntelin ekran kartı ürettiğini bilmiyordum dün gece youtubeda öğrendim. Aldığım işlemci dar boğaz yaptırır mı acaba arc b580 e bilmiyorum. Eğer darboğaz olmazsa direkt alıcam. İntel netice de ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum. Performans testlerine baktım biraz fiyat ve performans konusunda çok başırılı duruyor. Isı değerleri de çok iyi kartın

Eve geçince cevaplayayım hocam izininizle.

Hocam i5 10400 için uygun mudur.? Tam performans alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…