Intel Arc B580 Titan alınır mı?

Bütçe
15000

dududu

Centipat
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2025-12-25 193441.png

Gördüğünüz gibi böyle bir fiyatı var ve RTX 4060 dengi bir kart. Yazılımın düzeldiğini duydum. Şu an R5 5500 var, yetmez diye düşünüyorum. R7 5700X bu karta yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2629680

Gördüğünüz gibi böyle bir fiyatı var ve RTX 4060 dengi bir kart. Yazılımın düzeldiğini duydum. Şu an R5 5500 var, yetmez diye düşünüyorum. R7 5700X bu karta yeterli olur mu?

Karta yeterli olur da kart bayağı ölü yatırım gibi ya 2. el falan düşünmelisin bence. Biraz bütçeyi çıkarsan sarı sitede sıfır veya sıfıra yakın RX 9060 XT 16 GB bulunuyor. Bütçe çıkmaz dersen RX 6800 XT falan da bakabilirsin darboğaz yaşatabilir tabii bir nebze.

Alınmaz. Hâlâ daha çözülememiş sorunları olan bir ekran kartı, ayrıca ara sıra 15 bin lira civarına RX 9060 XT 16GB modeli düşüyor onu almak daha mantıklı.

Sakın alma bugun elime ulastı kernel yazip sistem cokmesi ayri bir dert cs2 de 50fps oynamak bir dert rt cekirdegi varmis yersen onu da kullanamiyorum adam akilli

Sirf nakit param yok pesin fiyatina taksit yapayim diye aldim per perisan etti sabahtan beri beni iade icin amazon musteri temsilcisiyle gorustum saticiya mesaj iletti bakalim onunla konusacagim yoksa cok sorunlu bir kart gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı