dnbn Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 153 Çözümler 1 2 Şubat 2025 #11 biosuna girdiğinde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda sizi ilgilendiren kısım 4:10 saniyesine bakın hocam dediğim gibi kabloyu ekran kartına taktığınıza eminsiniz dimi.
biosuna girdiğinde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda sizi ilgilendiren kısım 4:10 saniyesine bakın hocam dediğim gibi kabloyu ekran kartına taktığınıza eminsiniz dimi.
8 875807 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 99 2 Şubat 2025 #12 Pardon hocam. Advanced sekmesindedir büyük ihtimalle.
MrUnknown Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #13 875807 dedi: Pardon hocam. Advanced sekmesindedir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kapadım hocam şimdi misler gibi oldu.
875807 dedi: Pardon hocam. Advanced sekmesindedir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kapadım hocam şimdi misler gibi oldu.
Johnyus Picopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #14 MrUnknown dedi: Kapadım hocam şimdi misler gibi oldu. Genişletmek için tıkla... ortalama kac fps alıyorsun bende bazen drop oluyor bazen 60-70 fps de oynuyorum oyun sonlarına dogru
MrUnknown dedi: Kapadım hocam şimdi misler gibi oldu. Genişletmek için tıkla... ortalama kac fps alıyorsun bende bazen drop oluyor bazen 60-70 fps de oynuyorum oyun sonlarına dogru